Ας Κοροϊδέψουμε Λίγο Τους iPhon-άδες,Είπε η Samsung.....

αυτή η μανία το να ριχτουμε κατι για να δουμε ποιο θα αντεξει , κάποιος το πληρώνει...και μπορει να ειναι και σικε...μην πιστεύτε οτι δείχνουν! Για παράδειγμα ετσι που άφηνε ο τύπος το iphone απο τα χερια του δεν παίζει να ήταν ήδη χτυπημένο? ελεοσ απλά στημένα πράγματα :P

Ρε παίδες, εδώ αυτοκίνητο αγοράζεις (λέμε τώρα) και αυτό που κοιτάς είναι το design και τα αλόγατα αντί να βλέπεις πρώτα τις επιδόσεις του στο crash test.

Λέτε να αρχίσουμε να αγοράζουμε smartphones με βάση την αντοχή στην πτώση????

Καλό το samsung, αλλά δεν είναι iphone...

Ωραίο αυτό το διαρκές "apple vs όλοι οι άλλοι" , αλλά για μένα βαρύτητα άποψης έχουν μόνο όσοι έχουν δουλέψει και τα δυο.

Έχω ταμπλετίτσα με android και iphone 4.

Νομίζω ότι σε ευχρηστία, ευκολία χρήσης και ποιότητα εφαρμογών το ios είναι αλλού, παραδέχομαι όμως ότι και το android έχει κάνει μεγάλα βήματα.

Ίσως το android να είναι το μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός θα ωφελήσει και πάλι εμάς τους απλούς χρήστες.

αυτή η μανία το να ριχτουμε κατι για να δουμε ποιο θα αντεξει , κάποιος το πληρώνει...

Αν απο μια πτωση ενα τηλεφωνο θελει το ενα τριτο της αξιας του και βαλε για επιδιορθωση οπντως καποιος το πληρωνει. Καλυτερα να μην ειμαστε εμεις :D

Αν θετε τηλεφωνο που να μην σπαει, ''να φυγετε, να πατε αλλού'' ΤΜ :P

Περαν της πλακας παντως, το 4αρι με το μαμα bumper εχει πεσει μερικες φορες χαμω (και σε δυσκολα μερη - βλ. μαρμαρα κλπ) και εχει βγει αλώβητο....

(οχι δεν εχει χακαρει το account μου ο Τακης :p)

Καλό το samsung, αλλά δεν είναι iphone...

Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω μιάς και επί τέσσερα συνεχόμενα έτη είχα iphone και να πώ ότι με το Samsung S2 (δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά τι γίνεται με τα άλλα τηλέφωνα) δεν μου έχει λείψει τίποτα από το iPhone. Σαφώς και θέλει μια εξοικίωση αφού αλλάζει η λογική, αλλά πλέον δεν νομίζω να ξαναγυρίσω σε iPhone.

Αν έχεις δουλέψει το S2 σε τι δεν είναι iPhone;

Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω μιάς και επί τέσσερα συνεχόμενα έτη είχα iphone και να πώ ότι με το Samsung S2 (δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά τι γίνεται με τα άλλα τηλέφωνα) δεν μου έχει λείψει τίποτα από το iPhone. Σαφώς και θέλει μια εξοικίωση αφού αλλάζει η λογική, αλλά πλέον δεν νομίζω να ξαναγυρίσω σε iPhone.

Αν έχεις δουλέψει το S2 σε τι δεν είναι iPhone;

Γεια σου Τάσο!

Η ένσταση μου προς το S2 δεν έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του αλλά με το ότι χρησιμοποιεί android.

Η εμπειρία χρήσης του αηφονιού με την πληθώρα εφαρμογών, με την smooth αίσθηση σε ότι θες να κάνεις, η απρόσκοπτα ενοποιημένη διαχείρηση των mediaκών μας αρχείων για μένα είναι πιο σωστή στο IOS.

Ούτως ή άλλως η apple δε στηριζόταν ποτέ στο hardware αλλά στο εξελιγμένο και πιο σταθερό software της.

Οπότε προφανώς και δε με ενδιαφέρει ένα διπύρηνο smartphone αλλά εκείνο που θα μου κάνει τη δουλειά χωρίς προβλήματα και...κολλήματα.

Το galaxy s της γυναίκας μου δε κατόρθωσα ποτέ να το συνδέσω με το άθλιο πρόγραμμα που δίνει η samsung (KIES) σε 4 διαφορετικούς υπολογιστές για να του κάνω αναβάθμιση ή να πάρω backup τις επαφές που έχει.

Στη μέχρι τώρα εμπειρία μου με το iphone και την apple γενικά, αυτά δε συμβαίνουν. Ότι ήθελα να κάνω γινόταν πράξη, χωρίς κολλήματα και χωρίς 15 reboot.

Όταν θα μπορέσει το android σε συνδυασμό με το hardware των τηλεφώνων να προσφέρει αυτό που εννοώ "απρόσκοπτη λειτουργία" τότε θα σκεφτώ να πάρω ένα.

Προς το παρών όμως δε νομίζω ότι ήρθε η ώρα για κάτι τέτοιο.

Πάντα αυτά τα νήματα εξελίσσονται πολύ "ωραία" κ για αυτό πάντα τα παρακολουθώ με προσοχή...

Είναι το κλασσικό, "iphone vs όλων των υπολοίπων"...

Τώρα γιατί γίνεται κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να ξέρω 100%, αλλά μάλλον γιατί μόνο με τον συνεχή πόλεμο, μπορεί πράγματι να "φαγωθεί" κ να πέσει από την κορυφή, για να ανέβει σε αυτό το σκαλί κάποιος άλλος.

Τώρα στο θέμα μας...πεσίματα κ σπασίματα...είναι αλήθεια ότι το πλαστικό αντέχει περισσότερο στα πεσίματα...εξού κ η μεγαλύτερη αντοχή του πλαστικού samsung αντί του ποιοτικότερης κατασκευής iphone με μέταλλο κ γυαλί υψηλής αντοχής. Προσωπικά, μου έχει πέσει 2 φορές στο πάτωμα, την μία με την πρόσοψη κ την άλλη με την πλάτη κ μέχρι στιγμής δεν έχει πάθει κάτι.

το δικό μου το ρημάδι 3-4 χρόνια τώρα ... 3g .. το έχει κάνει πατίνι ο πιτσιρικάς ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ! πατάει πάνω του με το ένα πόδι και τσουλάει στο πλακάκι ,,

έχει πέσει κάμποσες φορές στο τίναγμα απο τα παπλώματα κατάχαμα στα χώματα και στις πέτρες , και γενικά το είχα παρατήσει κανα 6μηνο και βάλε ,, έβλεπε youtube o μεγάλος ( 11 ) ,, και του έβαζα καρτα που και που για να το έχει ,, στην πορεία βρέθηκα με ένα sony experia ,, καλο !! δεν λέω ..

το έδωσα στον μικρό ,, πήρα πάλι πισω το ρετάλι ,,

δεν μπά ... δεν γουστάρω ,, πίσω στο αιφονι και δεν έχει μείνει και κουμπί έχουν φύγει όλλα , vintage phone έχει γίνει ,, αλλα ....... αφου το βρήκα μετά από 2 εβδομάδες πεταμένο έξω κάτω απο το μπαλκόνι ευτυχώς ,, δεν το έπιασε η βροχή καλά .. ένας λεκές κάτω απο τζάμι μόνο :7SFGSFG:

μπήκε πάλι μπ´ρος ,, και αυτη την φορά χωρίς το αγχος του καινουργιου ,, μέσα σε κωλοτσεπες δίπλα απο καφέδες και μέσα στο τασάκι σχεδόν ,,, γαμω ,, μια χαρά !!

τώρα που το σκέφτομαι ... που στο διάολο είναι πάλι ?

Last edited:
Στέργιο θα βγούμε χοντροoffopic, απλά σου λέω δεν έτυχες σε σωστό δάσκαλο να σου δείξει ανώδυνα κάποιες αλλαγές. Απλά σου λέω δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Kies, κάνω sync με iTunes όπως με το iPhone, και δεν κάνω κανένα reboot. Από backup ότι θες και contacts και applications και όλα. Ενας πρωτάρης συμφωνώ ότι θα πελαγώσει αν πάει να τα κάνει όλα μόνος του χωρίς να του δείξουν. Υπόψιν άλλο το S και άλλο το S2.
Αλλά και μόνο το γεγονός ότι καρφώνεις το τηλέφωνο στο pc και το βλέπεις σαν σκληρό και κάνεις ΟΤΙ ΘΕΣ, για μένα είναι priceless. Για μένα.

Η βασικη διαφορα για μενα με το S2 ειναι οτι πλεον δεν χρειαζομαι καν τον υπολογιστη για να περασω προγραμματα, firmware κλπ.
Ολα γινονται απο το τηλεφωνο.
Δεν εχω παρει ποτε iphone γιατι δεν με πληρουσε σε μεγεθος οθονης και hardware

Τασο, επίσης, άλλο το 3gs, άλλο το 4 και άλλο το 4s.
Κατα τα αλλα περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα..

Re: Απάντηση: Ας Κοροϊδέψουμε Λίγο Τους iPhon-άδες,Είπε η Samsung.....

Αλλά και μόνο το γεγονός ότι καρφώνεις το τηλέφωνο στο pc και το βλέπεις σαν σκληρό και κάνεις ΟΤΙ ΘΕΣ, για μένα είναι priceless. Για μένα.
Δεν είσαι μόνος...

Στέργιο θα βγούμε χοντροoffopic, απλά σου λέω δεν έτυχες σε σωστό δάσκαλο να σου δείξει ανώδυνα κάποιες αλλαγές. Απλά σου λέω δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Kies, κάνω sync με iTunes όπως με το iPhone, και δεν κάνω κανένα reboot. Από backup ότι θες και contacts και applications και όλα. Ενας πρωτάρης συμφωνώ ότι θα πελαγώσει αν πάει να τα κάνει όλα μόνος του χωρίς να του δείξουν. Υπόψιν άλλο το S και άλλο το S2.

Offtopic δε βγαίνουμε νομίζω, μάλλον καρά ίν μέσα είμαστε!

Σε γενικές γραμμές όπως με όλα τα προϊόντα έτσι και με αυτά για τα οποία συζητάμε ο καθένας διαλέγει ότι τον βολεύει.

Δε κατηγορώ σε καμία περίπτωση τα android based τηλέφωνα, απλά νομίζω ότι ακόμα έχουν δρόμο μπροστά. Είναι μία πλατφόρμα, πολλές όμως παραλλαγές της (πχ άλλο τα samsung, άλλο τα HTC, άλλο τα LG κλπ...). Κάθε android συσκευή έχει τα καλά της και τα κακά της.

Από την άλλη η apple προσφέρει κάτι πιο στάνταρ, κάτι πιο "συμπαγές" ως προϊόν, αφού η ίδια εξελίσσει software-hardware, οπότε έχει ένα αβαντάζ στον τομέα αυτό.

Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ ενδιαφέροντα, καθώς η έλευση του iphone 5 θα καθορίσει και πάλι τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν οι ανταγωνιστές της μηλοεταιρίας.

Και τελικά να σας πω την αλήθεια έχω μια απορία για το τι θα καθιερώσει στην αγορά η apple μετά τα tablets...