- 18 June 2006
- 7,543
αυτή η μανία το να ριχτουμε κατι για να δουμε ποιο θα αντεξει , κάποιος το πληρώνει...
Καλό το samsung, αλλά δεν είναι iphone...
Αν έχεις δουλέψει το S2 σε τι δεν είναι iPhone;
Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω μιάς και επί τέσσερα συνεχόμενα έτη είχα iphone και να πώ ότι με το Samsung S2 (δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά τι γίνεται με τα άλλα τηλέφωνα) δεν μου έχει λείψει τίποτα από το iPhone. Σαφώς και θέλει μια εξοικίωση αφού αλλάζει η λογική, αλλά πλέον δεν νομίζω να ξαναγυρίσω σε iPhone.
Αν έχεις δουλέψει το S2 σε τι δεν είναι iPhone;
Δεν είσαι μόνος...Αλλά και μόνο το γεγονός ότι καρφώνεις το τηλέφωνο στο pc και το βλέπεις σαν σκληρό και κάνεις ΟΤΙ ΘΕΣ, για μένα είναι priceless. Για μένα.
Στέργιο θα βγούμε χοντροoffopic, απλά σου λέω δεν έτυχες σε σωστό δάσκαλο να σου δείξει ανώδυνα κάποιες αλλαγές. Απλά σου λέω δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Kies, κάνω sync με iTunes όπως με το iPhone, και δεν κάνω κανένα reboot. Από backup ότι θες και contacts και applications και όλα. Ενας πρωτάρης συμφωνώ ότι θα πελαγώσει αν πάει να τα κάνει όλα μόνος του χωρίς να του δείξουν. Υπόψιν άλλο το S και άλλο το S2.
Αλλά και μόνο το γεγονός ότι καρφώνεις το τηλέφωνο στο pc και το βλέπεις σαν σκληρό και κάνεις ΟΤΙ ΘΕΣ, για μένα είναι priceless. Για μένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.