Ασφαλεια κλοπης?

ΔημήτρηςΤοπ.

AVClub Addicted Member
11 March 2007
1,666
θα μπω αμεσως στο θεμα.

εχουμε ξοδεψει μια περιουσια στα ηχητικα παιχνιδακια μας,και χαιρομαστε να τα ακουμε και να τα βλεπουμε.Και ξαφνικα,χτυπα ξυλο, μπαινουμε μια των ημερων σπιτι και.....εχουν κανει φτερα...:bigcry:
(εχουν κοπει τα γονατα σας ε?)

τι γινετε με τα ασφαλιστηρια συμβολαια? γνωριζει κανεις πως γινετε?με τι ορους? τιμες?

σεριαλ ναμπερ? μοντελο? τιμη? και μετα? με τις αλλαγες-αναβαθμησεις τι κανουμε? ανανεωση?

Μπα που να φας τη γλώσσα σου!!!!!!! :flipout:

Για να πω την αμαρτία μου, το σκεφτόμουν όταν ήμουν στη Γερμανία...

Γυρνώντας στην Ελλάδα, έκοψα απλώς τις μακρές απουσίες από το σπίτι και τον νυχτερινό ύπνο!!!

1) Προσωπικά θεωρώ οτι είναι λάθος να κάνει κανείς κάτι τέτοιο γιατί σιγά μην πάρεις όλο το ποσό που αξίζει το στέρεο,και αν ακόμα το έπαιρνες,θα πλήρωνες τέτοια δόση που σε 1 χρόνο θα τα έπαιρνες καινούρια..
Και το κυριότερο: αν μεθαυριο κλείσει η ασφάλεια και σου φάει τα λεφτά?

2) Οποιος έχει συναγερμό σπιτιού (η σειρήνα να φαίνεται απο κάποιο σημείο γιατί οι κλέφτες το 1ο που ελέγχουν είναι αυτό) δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί γιατί είναι υπερβολικά δύσκολα να σε κλέψουν..

3) Κάποιος που μένει σε μία περιοχή με ανεβασμένη εγκληματικότητα δε θα ήταν και ότι πιο συνετό να αγοράσει ακριβό στέρεο,άσε που για να μένει εκεί δεν θα έχει και την καλύτερη οικονομική ευχέρεια..

4) Τέλος νομίζω πως συνετό θα ήταν γενικά να μαζεύει κανείς ένα ποσό (που μπορεί) στην άκρη το μήνα (πχ 50 ) για τυχόν αναβάθμιση ή αντικατάσταση απο κλοπή. Ετσι κι αλλιώς σε 10 χρόνια φαντάζομαι θα ξεπεραστεί το blu ray και θα συζητάμε για άλλες τεχνολογίες-αγορές.

Last edited:
H interamerican μου εστειλε χθες ,ενα ενημερωτικο χαρτι , που λεει οτι με 30 euro το χρονο σου ασφαλιζει ηλεκτρικες συσκευες(και στερεο) μεχρι ποσου 10000 euro . Οι οροι ειναι πολυ απλοι σε σημειο που δυσκολευομαι να "τους "πιστεψω!
Οποιος θελει ας το ψαξει, εγω ομως δεν τους εμπιστευομαι....

ΜΕ τιμολόγιο αγοράς των συσκεύων τις ασφαλίζεις αρκετά οικονομικά

ρωτήστε ένα ασφαλιστη για λεπτομέρειες

δεν είναι μαλ@κες οι κλέφτες ,, θα τους γιαλίσει με την μία το σύστημα !!

Να πάρει ο κλέφτης παραμάσχαλα ενισχυτή με κάμποσα κιλά ή ηχεία, δύσκολο ως αδύνατο. Σε μετρητά, κοσμήματα, ρολογάκια έχουν προτίμηση και ίσως σε casual ρούχα αν είναι και φτωχαδάκια!! Και τα λέω αυτά επειδή είμαι παθών. :bigcry: Οι κλέφτες δεν ακούνε μουσική!!!!

...
Και το κυριότερο: αν μεθαυριο κλείσει η ασφάλεια και σου φάει τα λεφτά?

:bang:

Φίλε, ασφάλεια κάνει, όχι συνταξιοδοτικό/επενδυτικό. Ποια λεφτά να του φάει; Για όσο καιρό πληρώνει ή για όσο υπάρχει η ασφαλιστική, θα είναι ασφαλισμένος. Αν κλείσει η ασφαλιστική, απλά θα πάει να κάνει ασφάλεια αλλού. Έτσι κι αλλιώς όπως αναφέρθηκε, το ποσό δεν είναι μεγάλο.

Καλημερα παιδια
Μια και ειμαι του επαγγελματος να σας μεταφερω οσα γνωριζω

Βεβαιως μπορουν να ασφαλιστουν για κλοπη ακομη και πολυ ακριβα ηχοσυστηματα αρκει να τηρουνται καποιες συγκεκριμενες προυποθεσεις που διαφερουν αναλογα με την ασφαλιστικη.

Για παραδειγμα

μεσα προστασιας κλοπης οπως πορτες ασφαλειας, συναγερμος

Λεπτομερης περιγραφη των συνοδων που αποτελλουν το προς ασφαλιση ηχοσυστημα

Να σφαλιστει ταυτοχρονα και το υπολοιπο περιεχομενο της κατοικιας που φιλοξενει το προς ασφαλιση ηχοσυστημα τηρουμενων καποιων αναλογιων
δηλ.σε ενα μεσο σπιτι 100τμ που εχει κατα προσεγγιση 40.000 εως 50.000ευρω συνολικη αξια περιεχομενου ειναι αποδεκτο να φιλοξενει ενα μεσο audiophile ηχοσυστημα της ταξεως τως 8.000 εως 10.000ευρω
Για το συγκεκριμενο παραδειγμα ενα ηχοσυστημα της ταξεως των 30.000ευρω γινεται αποδεκτο μονο υστερα απο ιδιαιτερη αξιολογιση

Πολυ ευχαριστως να σας δωσω κι αλλες πληροφοριες ή προσφορες αφαλισης

Φιλικα Γιωργος

Ας τα παρουν ολα. Δε με νοιαζει. Ισα-ισα που θα βρω δικαιολογια για καινουρια!
Θα με πονεσει απειρως περισσοτερο αν μου παρουν (η χασω) τα media (hd/dvd) με φωτογραφιες και βιντεο της οικογενειας μου. Και αυτο ουτε ασφαλιζεται, ουτε αντικαθισταται.

Re: Απάντηση: Ασφαλεια κλοπης?

Θα με πονεσει απειρως περισσοτερο αν μου παρουν (η χασω) τα media (hd/dvd) με φωτογραφιες και βιντεο της οικογενειας μου. Και αυτο ουτε ασφαλιζεται, ουτε αντικαθισταται.

Πάρε ένα off site backup …

ολες οι περιοχες ειναι στοχος,
μενω σε "καλη" περιοχη, και εχουν κοψει με πριονι την κασα της πορτασ και τα πηραν ολα, οχι σε εμενα αλλα παραδιπλα.
επισης εχουν σπασει βιτρινα σε κομωτηριο και πηραν....2 ψαλιδια...

αυτος που θα θελησει να μπει σε ενα σπιτι οντιοφαιλ να το πω ετσι θα μπει γιατι εχει τσεκαρει τι παιζει μεσα ,και δεν θα κουραστει να κουβαλησει το οτιδηποτε..