Αστείο αλλά και προβληματισμός...

dimitra1967

Senior Member
11 December 2008
698
θεσσαλονικη
Αυτό που θα σας πω μου φάνηκε πολύ αστείο στην αρχή, μετά , όμως προβληματίστικα αρκετά..

Πριν ένα μήνα, η μικρή μου διηγήθηκε ότι την πλησίασε ένα κορίτσι από το άλλο τμήμα (6τη δημοτικού) και της είπε: "ώστε εσύ είσαι η Βαρβάρα! Ωραία είσαι, γι´αυτό σε γουστάρει ο Δημήτρης". Τότε την ρώτησα ποιά είναι, και μου εξήγησε οτί είναι "ερωτευμένη" με τον Δημήτρη, αλλά ότι αυτός δεν την θέλει. Βέβαια γέλασα πολύ, όπως θα κάνατε όλοι σας...

Σήμερα, επιστρέφοντας όμως μου είπε ότι την πλησίασε πάλι και της είπε να μην έχει πολλά πολλά με τον Δημήτρη, αλλιώς, θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Με έπιασαν ξανά τα γέλια, όμως μετά θυμήθηκα ότι όταν ήταν η μεγάλη μου ΣΤ´ δημοτικού είχε γίνει κάτι ανάλογο...

Δύο συμμαθήτριες που θέλανε το ίδιο αγόρι μαλώσανε και η μία για να εκδικηθεί την άλλη, πήρε τηλ. στην αστυνομία λέγοντας ότι είναι η άλλη κοπέλα, και ότι γυρίζοντας από το φροντιστήριο, βρήκε τους γονείς της σκοτωμένους.

Για κακή τύχη του κοριτσιού, όταν έφτασε η αστυνομία ήταν μόνη. Και όταν φώναξαν "ανοίξτε, αστυνομία" το κορίτσι, πανικόβλητο έτρεξε και κρύφτηκε. Η αστυνομία έσπασε την πόρτα και βέβαια, δεν βρήκαν τίποτε εκτός από ενα πανικόβλητο παιδί.

Η συνέχεια, γνωστή... μηνύσεις, δικαστήρια, κλπ. κλπ... Θα μου πείτε τώρα, αυτό γίνετε 1 στις 1000, αλλά ποιος μπορεί να μου πει εμένα ότι δεν θα γίνει κάτι κακό;
Προς το παρόν, την συμβούλεψα να μη πηγαίνει πουθενά μόνη της... ελπίζοντας ότι δεν θα γίνει τίποτε κακό....