- 13 June 2010
- 3,048
Ανοιγω αυτο το thread , γιατι δεν μπορω να βρω λυση.
Προχθες στηθηκε ενα ωραιο συστηματακι , με τα ακολουθα:
Case HFX Micro
Mobo Gigabyte H77 mini Itx
CPU I3-3225
SSD Samsung
Το συστημα τρεχει σφαιρα , μπαινει στα Win7 παρα πολυ γρηγορα , αλλα εδω υπαρχει ενα (αλλα) , που πρωτη φορα μου συμβαινει.
Οταν ανοιγω τα Win για να μπουταρει , μου βγαζει ενα πλαισιο , και απο επανω γραφει:
Keyboard error or Keyboard missing.
Εδω να σημειωσω οτι εχω ενα ασυρματο συστημα της Logitech το S510 , που συνδιαζει πληκτρολογιο-ποντικι και τηλεκοντρολ
Μολις βαζω σε USB θυρα το USB Stick της Logitech που ενεργοποιει ολα τα ανωτερω , τοτε αμεσως μπαινει στα Win αλλα μπορω να μπω ακομη και στο BIOS.
Υπ'οψιν οτι ακομη και αν εχω επανω το USB STICK , αλλα εχω βγαλει τις μπαταριες του πληκτρολογιου , παλι εμφανιζεται το προβλημα.
Mπηκα στο BIOS της Gygabyte , αλλα δεν βλεπω καμμια αναφορα σε Keyboard.
Υπαρχει καμμια λυσις γι'αυτο?
Ευχαριστω για την προσοχη σας ........................
Προχθες στηθηκε ενα ωραιο συστηματακι , με τα ακολουθα:
Case HFX Micro
Mobo Gigabyte H77 mini Itx
CPU I3-3225
SSD Samsung
Το συστημα τρεχει σφαιρα , μπαινει στα Win7 παρα πολυ γρηγορα , αλλα εδω υπαρχει ενα (αλλα) , που πρωτη φορα μου συμβαινει.
Οταν ανοιγω τα Win για να μπουταρει , μου βγαζει ενα πλαισιο , και απο επανω γραφει:
Keyboard error or Keyboard missing.
Εδω να σημειωσω οτι εχω ενα ασυρματο συστημα της Logitech το S510 , που συνδιαζει πληκτρολογιο-ποντικι και τηλεκοντρολ
Μολις βαζω σε USB θυρα το USB Stick της Logitech που ενεργοποιει ολα τα ανωτερω , τοτε αμεσως μπαινει στα Win αλλα μπορω να μπω ακομη και στο BIOS.
Υπ'οψιν οτι ακομη και αν εχω επανω το USB STICK , αλλα εχω βγαλει τις μπαταριες του πληκτρολογιου , παλι εμφανιζεται το προβλημα.
Mπηκα στο BIOS της Gygabyte , αλλα δεν βλεπω καμμια αναφορα σε Keyboard.
Υπαρχει καμμια λυσις γι'αυτο?
Ευχαριστω για την προσοχη σας ........................