astra 19.2 & κακοκαιρια

nvnp2000

New member
26 October 2007
61
καλημερα σε ολους. εχω την εξης απορια, χθες με την βροχη και το περασμενο σαββατο τα hd του astra δεν επαιζαν(fta & premierie discovery hd) μετα το τελος της βροχης εδειχναν κανονικα. γνωριζει κανεις τιποτα γι' αυτο??????:operator::operator:

Τι μέγεθος πιάτου έχεις και σε ποια περιοχή είσαι?
Είναι φυσιολογική κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας το σήμα να μειώνεται και ειδικά στις δύκολες συχνότητες του Astra.
Τα ίδια κι εγώ με το 80άρι μου στην Αθήνα.
Βέβαια τα HD δεν τα πιάνω αλλά έχανα πολλές συχνότητες από Astra.

Τι μέγεθος πιάτου έχεις και σε ποια περιοχή είσαι?
Είναι φυσιολογική κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας το σήμα να μειώνεται και ειδικά στις δύκολες συχνότητες του Astra.
Τα ίδια κι εγώ με το 80άρι μου στην Αθήνα.
Βέβαια τα HD δεν τα πιάνω αλλά έχανα πολλές συχνότητες από Astra.

εχω 1.15 και ειμαι γαλατσι.

Απ'όσο ξέρω, όταν υπάρχουν συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες (κυρίως χαμηλή πυκνή νέφωση) οι δύσκολες/οριακές συχνότητες είναι πολύ πιθανό να χαθούν για λίγο. Συμβαίνει και σε μένα σε αυτά που πιάνω οριακά.
Επίσης, συμβαίνει αναλόγως εποχής και ώρας (πρωί/βράδυ).

εμενα εχθες στο διαστημα που εριχνε την δυνατη βροχη,ειχα ενδειξη "χαμηλο σημα" στο αποκ/τη και βεβαια δεν ειχα εικονα.οταν κοπασε ολα οκ.

hotbird με 80αρι πιατο στον Αγιο Δημητριο(αθηνα).

εμενα εχθες στο διαστημα που εριχνε την δυνατη βροχη,ειχα ενδειξη "χαμηλο σημα" στο αποκ/τη και βεβαια δεν ειχα εικονα.οταν κοπασε ολα οκ.

hotbird με 80αρι πιατο στον Αγιο Δημητριο(αθηνα).

ομοίως και στον Αλιμο αλλά μιλάμε για πολύ βροχή !!!

εγω τις δυο τελευταίες φορές που έβρεξε, έχασα για 5 λεπτά το σήμα της ακατανόμαστης.
Το πιάτο είναι 1.40 και βλέπει μόνο hotbird. Το 1.20 κινητό στον άλλο δέκτη δεν έχασε τίποτα περιέργως.

μεχρι και τωρα που το τσεκαρω,κατα διαστηματα δειχνει εικονα,αλλα εχει συνεχομενα βουλιαγματα της ενδειξης BER του δεκτη.
εκει δηλαδη που ειναι στο 70-75%,πεφτει στο 0%....

Λοιπόν συμφωνώ ότι εχθές υπήρχε πανδαισία ποδοσφαίρου και δεν ήξερε κανείς τι να πρωτοδιαλέξει για να δει και βέβαια εδώ στο Ηράκλειο από σήμα δεν είχαμε πρόβλημα αφού από τις 12 το μεσημέρι σταμάτησε να βρέχει. Το πρόβλημά μας εδώ είναι ο κύριος Βατσινάς που μας έκοψε το γήπεδο αφού μόνο το γεγονός ότι είναι αυτός πρόεδρος στον ΟΦΗ μας μας έχει ξενερώσει τόσο πολύ, ώστε όχι ο Ολυμπιακός αλλά η Μάντσεστερ να έρθει να παίξει με τον ΟΦΗ δεν πρόκειται να πατήσει κανείς στο γήπεδο