Astra 3B Europe Beam

O Astra 3A δεν ειναι ευκολος, δεν ξέρω αν χειροτέρεψε απο πέρυσι αλλά ακόμη και στην Καστοριά έχω φίλο ελληνοτσέχο που έχει πιάτο 1.8μ για να τα κατεβάζει όλα, συνεπώς στα Τρίκαλα με 1.2μ το βλέπω ιδιαίτερα δύσκολο

Ευχαριστω Φιλιππε.

Τασο, οπως ειπαμε ο 3Α πλησιαζει στο τελος. Απο του χρονου να περιμενουμε την μετακομηση των συχνοτητων του στον για τα Τρικαλα πανευκολο 3Β.

Απάντηση: Re: Astra 3B Europe Beam

Τασο αν και οι συχνοτητες που σ' ενδιαφερουν ανοικουν στον πολυ δυσκολο 3Α για το μεγαλυτερο μερος της Ελλαδος θα ελεγα πως τα Τρικαλα ειναι στα ακρα του footprint. Αν και υπηρχαν θετικες αναφορες ληψης στο παρελθον αυτων των συχνοτητων και στην Αρτα και στην Λαρισα με 1.20μ δεν ηταν μονυμα παρουσες. Δηλαδη υπαρχει μια τυχαια (;) διακυμανση στο σημα. Αν δεν απατωμαι ακομα και στην Καστορια το 1.20μ πλεον δεν εξασφαλιζει την ληψη ολων των συχνοτητων του 3Α, ποσο νοτιοανατολικοτερα. Μπορει να σου φαινονται λιγα τα χλμ αλλα ειναι πολυ αδυναμος και κατυθυντικος ο 3Α, χανεται πολυ γρηγορα εκτος.

Ισως μπορεσει κανεις απο την περιφερεια με τουλαχιστον 1.20μ να μας αναλυσει τι λαμβανει απο τον 3Α τωρα.
Χρήστο ευχαριστώ για την απάντηση.
SFGSFGSF.gif
Είμαι περίεργος άν και του χρόνου το καλοκαίρι θα υπάρχει πάλι το ίδιο πρόβλημα? Μακάρι να λυθεί με τον πανεύκολο 3Β

O Astra 3A δεν ειναι ευκολος, δεν ξέρω αν χειροτέρεψε απο πέρυσι αλλά ακόμη και στην Καστοριά έχω φίλο ελληνοτσέχο που έχει πιάτο 1.8μ για να τα κατεβάζει όλα, συνεπώς στα Τρίκαλα με 1.2μ το βλέπω ιδιαίτερα δύσκολο
Φίλιππε ευχαριστώ για την πληροφορία
SFGSFGSF.gif

Last edited: