ASUS 701 κατάλληλο για οπουδήποτε?

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Έχει κανείς άποψη γι αυτό; έχω φορητό ένα TOSHIBA με βίστα, αλλά θέλω κάτι που να είναι συνέχεια μαζί μου και να το χρησιμοποιώ για wifi αλλά και για σοαβρή δουλειά γραφείου, όχι όμως και επεξεργασία εικόνας. Φυσικά να μπορεί να ανταλλάσσει αρχεία με τους ΗΥ στο σπίτι. Αυτό
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158485 μπορεί;

Εντυπώσεις κανείς;

Θα το χρησιμοποιήσεις με Linux / openoffice όπως έρχεται ή θα περάσεις win XP?

Σε λinux που το έπιασα στα χέρια μου, πηγαίνει αρκετά καλά, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει ελληνικά (αυτό που είδα δεν είχε).

Τώρα για xp θα κάνεις τη δουλειά σου, αλλα όχι για σοβαρή δουλειά, ιδίως αν είσαι σαν εμένα που εγκαθιστά τα πάντα και γονατίζει τα μηχανήματα. Ο επεξεργαστής είναι μικρός και η μνήμη λίγη.

Ένα άλλο είναι επίσης ότι στις 7'' δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να γράφεις κείμενα ή να δουλέυεις excel για ώρα...

Το μηχανάκι αυτό είναι αυτή τη στιγμή το απόλυτο φορητό pc, αλλα μάλλον για καποιον που είναι πάντα με μια τσάντα στον ώμο και θέλει να συμβουλευτεί κάτι... και να μπεί οπουδήποτε στο ιντερνετ να κατεβάσει ένα αρχείο ή να διαβάσει ειδήσεις.

Από την άλλη, αν είσαι γκατζετάκιας, ειναι must!

Γκατζετάκιας δεν είμαι φίλε μου.

Όμως κάπου, κάποτε πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Και δεν είναι δυνατόν να έχω πάντα ένα φορητό στην πλάτη ή στο αυτοκίνητο. Γι αυτόκαι σκέφτομαι την αγορά του. Αν κρατήσω το Linux τα αρχεία των εφαρμογών θα είναι συμβατά με win?

Γκατζετάκιας δεν είμαι φίλε μου.

Όμως κάπου, κάποτε πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Και δεν είναι δυνατόν να έχω πάντα ένα φορητό στην πλάτη ή στο αυτοκίνητο. Γι αυτόκαι σκέφτομαι την αγορά του. Αν κρατήσω το Linux τα αρχεία των εφαρμογών θα είναι συμβατά με win?

Σε γενικές γραμμές ναι, ίσως με μερικά προβλήματα στο formating.

Μπορείς πάντως να καταβάσεις openoffice για win και να κάνεις εκεί τις δοκιμές σου!

http://el.openoffice.org/

ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ, πρέπει να ψάξεις αν η εγκατεστημένη έκδοση του Linux έχει ελληνικά και αν όχι τι μπορείς να κάνεις....