Asus Eee PC 1000HA ή HP 2140 Mini-Note PC?

dimmer

New member
21 December 2008
20
το ερωτημα τεθηκε στον τιτλο.ειναι τα 2 netbook που δινουν wind κ cosmote στο Mobile internet τους.
ποια η αποψη σας? αυτο της HP εχει καλυτερα χαρακτηριστικα. να το προτιμησω?

αληθεια τπτ mame ή παλια παιχνιδια μεχρι το 1998 πρεπει να τα παιζουν αυτα,ετσι δν ειναι?

Καλύτερο (και σε χαρακτηριστικά, αλλά και σαν "πακέτο") θα είναι το DELL mini 10 που σύντομα θα δίνει η vodafone...

Ξέρω ότι θα δωθεί πολύ σύντομα, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πότε. Κάτι διάβαζα για συμπεριλαμβανόμενο MS office. Επίσης είναι το μόνο που το 3G είναι ενσωματωμένο μέσα στο μηχανάκι. Δεν ξέρω όμως το υπόλοιπο hardware, γιατί στην DELL υπάρχουν επιλογές για hdmi, BT κλπ που όμως δεν ξέρω αν θα περιλαμβάνονται και σε αυτό που θα δίνει η vodafone...

ναι, το Hardware του ειναι ερωτηματικο.ειδα πως υπαρχουν 3 εκδοσεις στο εξωτερικο.μακαρι να εφερναν την πληρη(με HD) αλλα χλωμο αν κρινω κ απο το ΗΡ της κοσμοτε που δεν ειναι η πληρης εκδοση

Καλησπερα παιδια.Σκεφτομαι να αγορασω κ εγω ενα netbook.Το asus 1000he συγκεκριμενα.Το εχει στην κατοχη του καποιος να πει εντυπωσεις?Εχω ακουσει πως σε αναπαραγωγη video απο youtube δεν τα παει κ τοσο καλα οπως κ σε εφαρμογες τυπου flash στο facebook για παραδειγμα.Ισχυει κατι τετοιο?