Asus Eee Transformer Τablet

p500n.jpg

Το πρώτο Tablet της ASUS με το Android 3.0 (Honeycomb) θα είναι το Eee Pad Transformer.

Στο εσωτερικό του φιλοξενείται ένας Nvidia Tegra 2 με δύο πυρήνες. Επιπλέον το Tablet διαθέτει
μια capacitive οθόνη αφής των 10,1 ιντσών και δύο κάμερες με ανάλυση στα 5 και στα 1,2MPixels.

Η ιδιαιτερότητα του Tablet είναι το έξτρα του φυσικό πληκτρολόγιο, το οποίο το μετατρέπει σε netbook.

• NVIDIA Tegra 2 1.0GHz dual-core CPU for excellent multitasking & 1080p video playback

• Android 3.0 Honeycomb O.S. with Adobe Flash 10.2 support*

• Full QWERTY keyboard, touchpad input with Polaris Office for mobile productivity

• 16* hours long battery life for all day computing with docking station

• Brilliant IPS panel with ultra-wide 178⁰ viewing angle made from scratch resistant and super tough glass

• One year of Unlimited ASUS WebStorage, two USB ports, SD and Micro SD card readers for easy sharing & storage expendability

• 3D stereo with max bass response with SRS premium sound

Official Site: http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/

.

Μου εκανε και εμενα εντυπωση η υψηλη τιμη. Χωρις το πληκτρολογιο δεν το πουλανε;

Αυτή η τιμή πρέπει να είναι σίγουρα με το πληκτρολόγιο.
Χωρίς, υπάρχει απο το ebay.co.uk preorder στα 420ευρώ και με 100 παραπάνω παίρνεις το μοτορόλα, δεν ξέρω ποιο να αποφασίσω...

Εμένα μου άρεσε περισσότερο η προσέγκιση της lenovo που στο πληκτρολόγιο υπήρχε κανονικός υπολογιστής υψηλών επιδόσεων και το pad χρησιμοποιούνταν ουσιαστικά μόνο για οθόνη όταν ήταν συνδεδεμένο εκεί.
Εξάλλου με 150 ευρώ αν θυμάμαι καλά αγοράζεις το εικονικό πληκτρολόγιο που προβάλλεται με laser στο γραφείο.

Πάντως μέχρι να βγει σοβαρό office suite στο android δεν νομίζω ότι το πληκτρολόγιο έχει κάποια χρηστική σημασία.