asus h6 βοηθεια

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Vaggelis 1984

Senior Member
17 August 2010
423
ΑΘΗΝΑ
Μολις αγορασα την καρτα αυτη βαζω τα rca στον τελικο μετα ανοιγω την ταινια στον player..και περιμενω να ακουσω 5.1 ηχο οτι και ρυθμιση και να κανω 5 στερεο ακουω....τι γινετε τι λαθος κανω?

sokmav

AVClub Fanatic
5 February 2012
14,227
Μολις αγορασα την καρτα αυτη βαζω τα rca στον τελικο μετα ανοιγω την ταινια στον player..και περιμενω να ακουσω 5.1 ηχο οτι και ρυθμιση και να κανω 5 στερεο ακουω....τι γινετε τι λαθος κανω?

Και τα έξι ζευγάρια rca,έτσι;
Ο πίνακας ελέγχου των Win,τι λέει;
Μπορεί να μας ανεβάσεις στιγμιότυπα από τις ιδιότητες της κάρτας;

Vaggelis 1984

Senior Member
17 August 2010
423
ΑΘΗΝΑ
Σωκρατη στον πινακα ελενχου δεν μου την εμφανιζει. εχω αλλαξει driver και εχω βαλει τον uni xonar που εχει φοβερο αισιο για το foobar να βαλω τον κανονικο driver και να δω?

sokmav

AVClub Fanatic
5 February 2012
14,227
Σωκρατη στον πινακα ελενχου δεν μου την εμφανιζει. εχω αλλαξει driver και εχω βαλει τον uni xonar που εχει φοβερο αισιο για το foobar να βαλω τον κανονικο driver και να δω?

Δεν χάνεις τίποτα,λογικά με τον δικό του θα έπρεπε να παίζει και καλύτερα.
Τι λειτουργικό έχεις;

sokmav

AVClub Fanatic
5 February 2012
14,227
Οκ,δοκίμασε με τους οδηγούς της και πες μας.
Επίσης δοκίμασε και Wasapi (event) στο foobar για δικάναλο.
Κάτι μου λέει πως θα παίζει καλύτερα,από όσο διαβάζω το foobar αγαπάει πολύ το K.S και το Wasapi και λιγότερο το ASIO.

Vaggelis 1984

Senior Member
17 August 2010
423
ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Re: asus h6 βοηθεια

Με ποιον player κάνεις την αναπαραγωγή;

και με τον vlc δοκιμασα και με το xbmc και μπηκα και στις ρυθμισεις δοκιμασα τα παντα και τιποτα παιζει 5 στερεο ολα τα καναλια παιζουν το ιδιο...

Vaggelis 1984

Senior Member
17 August 2010
423
ΑΘΗΝΑ
Οκ,δοκίμασε με τους οδηγούς της και πες μας.
Επίσης δοκίμασε και Wasapi (event) στο foobar για δικάναλο.
Κάτι μου λέει πως θα παίζει καλύτερα,από όσο διαβάζω το foobar αγαπάει πολύ το K.S και το Wasapi και λιγότερο το ASIO.

Σωκρατη και με τα δυο που ειπες εχω παιξει αλλα το καλυτερο αποτελεσμα ητανμε τον φτιαχτο Aisio τoυ unixonar

Vaggelis 1984

Senior Member
17 August 2010
423
ΑΘΗΝΑ
Τελικα το εφτιαξα. δεν ηταν ουτε θεμα player ουτε driver απλα εφταιγε η ταινια.....κατεβασα αλλη και παιζει κανονικα...βεβαια στον πίνακας ελέγχου των Win δεν μου την βαζει σαν ξεχωριστη συσκευη αλλα ετσι πρπερι να ειναι. Παντως σαν ηχος τελικα σκοτωνει..Καλυτερα και απο τον denon 2310 ποθ ειχα.
Τωρα ομως θελω να σας πω κατι ετσι για να γελασουμε...ενω κανονικα η καρτα ειναι ετσι..http://i.imgur.com/NyrHR.jpg στην δικια μου εκει που γραφει center παιζει τo sub και εκει που γραφει sub παιζει το center........