Καμμιά ιδέα εάν με την παραπάνω Asus και τον 6600 Quatro θα είμαι εντάξει για 1080p εικόνα? Δηλαδή το HTPC που θα φτιάξω θα ξεκινήσει με αυτά και μετά την απαραίτητη κάρτα γραφικών.
Μόνο εντάξει? Σούπερ θα είσαι.
Έχω την ίδια με core duo 6600 και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.![]()
Καμμιά ιδέα εάν με την παραπάνω Asus και τον 6600 Quatro θα είμαι εντάξει για 1080p εικόνα? Δηλαδή το HTPC που θα φτιάξω θα ξεκινήσει με αυτά και μετά την απαραίτητη κάρτα γραφικών.
με δεδομένη κάρτα γραφικών 2400/2600 και μη χρήση 3D games γενικά με έναν 4300 και μια μητρική intel p35 είσαι κάτι παραπάνω από οκ
Δηλαδή ακόμα και με δυνατή κάρτα γραφικών μου λέτε ότι παιχνίδια δεν θα μπορώ να παίζω στο full τους με αυτή την μητρική?
ki εγώ για HTPC ενδιαφέρομαι να φτιάξω, αλλά ρε σεις...θέλω αφού θα σκάσω τα 800 ευρουδάκια μου να είναι και ένα δυνατό σύγχρονο PC που να κάνει τα πάντα...κι ας μην παίζω παιχνίδια, γιατί να μην έχει την πλήρη δυνατότητα; τελικά η ερώτηση είναι η 2600XT 512 PRO τα καταφέρνει σε παιχνίδια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.