Asus P5W DH deluxe για HTPC

Οποιο dvdrw και να βαλεις, μπορεις να βαλεις την "αλεπουδιτσα" να τρεχει , και να ορισεις οτι σε dvd και audio να παιζει με τις χαμηλες στροφες.

Να χρησιμοποιησεις την αλλη εξοδο της καρτουλας!

Οποιο dvdrw και να βαλεις, μπορεις να βαλεις την "αλεπουδιτσα" να τρεχει , και να ορισεις οτι σε dvd και audio να παιζει με τις χαμηλες στροφες.

Να χρησιμοποιησεις την αλλη εξοδο της καρτουλας!

Μπορώ όμως να του βάλω μικρή ανάλυση και να τρέχει ένα Desktop στην touch και ένα άλλο στην plasma? Βασικά θέλω να ανοίγω την plasma μόνο για ταινίες, ώστε όταν βάζω να παίζει mp3 να μην την έχω αναμμένη. Απλά στο extended desktop συνήθως πάιζει τα βίντεο μόνο στην primary οθόνη.

Παιζει μονο στη μια οταν το video ειναι overlay. Οταν ειναι vmr η evr παιζουν και τα δυο.

ΠΑΝΟΣ σε ευχαριστώ πολύ. Απλά επειδή την Asus την έχω βρει μεταχειρισμένη στα 100 και έχω και το silverstone με την tft, είπα να εκμεταλευτώ την πτώση του Quad 6600 για να φτιάξω το HTPC. Για games δεν είμαι φανατικός αλλά ένα Doom 3 σε μέγιστη ανάλυση θα το ήθελα.
Έτσι αυτά που κοιτάω για την ώρα και βάση τις προτάσεις σου είναι:

CPU: INTEL Q6600
CPU-COOLER: ?
MOBO: ASUS P5W DH DELUXE (Την έχω βρει)
RAM: 2X1GB 667MHZ DDR2 MICRON
H/D: έχω να φαν και οι κότες
VGA: GIGABYTE HD2600XT 256MB GDDR3 SILENT "(δεν την βλέπω στο e-shop) ή ποια άλλη?
KOYTI: Silverstone Lascala SST-LC18S (Το έχω ήδη)
DVD-RW: NEC AD-7173S (SATA) (το έχω ήδη)
PSU: 650W (την έχω ήδη)
Ξεχνα τις 667 μνημες.Πολυ καλυτερες οι 800αρες.Oi crusial 2g valistics 800 στα 115e,οτι καλυτερο υπαρχει.

Ναι? Γιατί κλοκάρωνται και τα htpc τώρα? Για να ξέρω δηλαδή τι θα προσφέρουν!

Τις crucial ballistix 4-4-4-12 τις έχω όπως και τις supertalent 4-4-3-8 κα τις cellshock 4-4-4-12 και τις g. skill 4-4-3-5, όλες 800-άρες και σετ των 2gb! Καμιά διαφορά δεν θα δεις στο pc με αυτές σε σχέση με τις 667 micron, αν δεν κλοκάρεις!

Last edited:
ΠΑΝΤΩ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1024Χ768 ΔΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ.ΘΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8800GTS.

Ο άνθρωπος έχει ανοίξει και άλλο θέμα όπου έχει δώσει το τελικό σύνολο! Αυτή ήταν μια αρχική σκέψη χωρις να ξέρουμε γιατί προορίζεται το pc!