ASUS XONAR HDAV 1.3 επίσημα στο site της Asus

apextos

Established Member
6 February 2008
221
Υπάρχει επίσημα πλέον στο site της Asus η πολλά υποσχόμενη νέα κάρτα εικόνας/ήχου.

http://www.asus.com/products.aspx?l1=25&l2=150&l3=0&l4=0&model=2355&modelmenu=1

Στην προσπάθειά μου να μάθω τιμή και διαθεσιμότητα ώστε να παραγγείλω μία ... τζίφος, ακόμα η Asus δεν έχει ενημερώσει τον τιμοκατάλογό της. Από τις 20-25 Αυγούστου θα έχω νέα.

=================================

Μία παρατήρηση που έχουν στο Site

NOTE: Bundled version supports high-definition audio decoding and playback, including DTS-HD, Dolby TrueHD, and Dolby Digtial Plus. Advanced HDMI 1.3 HD audio pass-through feature will be available soon via TMT patch update.

Αρα bitstream λίγο αργότερα. Δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει και η Cyberlink στην υποστήριξη της παραπάνω κάρτας.

Νομίζω ότι πλεον θα βρεθεί σε αντιπαράθεση και με την κάρτα της Auzentech η οποία αναμένεται και αυτή εντός Σεπτεμβρίου.
Αν είχε προλάβει και την είχε βγάλει νωρίτερα νομίζω ότι θα είχε και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μιας και όλοι θα είχαν τρέξει. Τώρα όμως μήπως να περιμένουμε μια αναμέτρηση :slapface:;

Μία παρατήρηση που έχουν στο Site

NOTE: Bundled version supports high-definition audio decoding and playback, including DTS-HD, Dolby TrueHD, and Dolby Digtial Plus. Advanced HDMI 1.3 HD audio pass-through feature will be available soon via TMT patch update.

Αρα bitstream λίγο αργότερα. Δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει και η Cyberlink στην υποστήριξη της παραπάνω κάρτας.

H Cyberlink θα βγάλει αντίστοιχο update του PDVD για την νέα κάρτα της Auzentech.

Τώρα κατά πόσον αυτό θα είναι ʽανοικτόʼ ή θα παίζει μόνο με την λύση της Auzentech, μένει να το δούμε.

Αντίστοιχα, το πρόβλημα με την Asus είναι ότι φαίνεται να ʽπηγαίνειʼ πακέτο με το TMT το οποίο είναι ψιλοχάλια (σίγουρα χειρότερο από το PowerDVD Ultra).

Ο καιρός γαρ εγγύς tm Ίδωμεν.

ΥΓ Ας το ενώσει κάνεις με το άλλο θέμα για την Asus (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=28159)

Επίσημη πρεμιέρα έχουν την 10η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, η κάρτα είναι έτοιμη αλλά η ArcSoft έχει προβλήματα με το Software.

Θα δίνει LPCM 7.1 χωρίς downsampling και υπάρχει η δυνατότητα bitstream. Μπορεί να περάσει μόνο ο ήχος από την κάρτα και η εικόνα να πάει από την κάρτα οθόνης αλλά θα χαθούν τα όποια πλεονεκτήματα μπορεί να έχει ο Splendid HD επεξεργαστής.

Aπό τιμές αναμένουν

170$ HDMI + TMT
200$ Deluxe + TMT

Τώρα πώς ο γερμανός εδώ έχει την "ευρωπαϊκή" τιμή και πως την έβγαλε ... δεν ξέρω

http://www.alternate.de/html/produc...8/?tn=HARDWARE&tn=HARDWARE&l1=Sound&l2=Karten

Νο Arcsoft bitstream support yet, no serious review...

Αν δεν αλλαξει μυαλα η Asus και δεν ξεκολλησει από την Arcsoft....

Νο Arcsoft bitstream support yet, no serious review...

Αν δεν αλλαξει μυαλα η Asus και δεν ξεκολλησει από την Arcsoft....

Συμφωνω αλλά (πάντα ένα αλλά...) δεν με ενοχλεί γιατί τουλάχιστον η Arcsoft συνεχιζει να έχει την επιλογή του play from folder και για Blurays κατι που σταμάτησε η Cyberlink στις τελευταίες εκδόσεις. Αν δεν κάνω λάθος.

απο οτι ειδα στο conclusion του review θεωρει οτι στον ηχο χανει λιγο απο την d2x