Ασύμβατα plugins???

xtsili

Senior Member
2 November 2010
631
Αγαπητοί μου παντογνώστες σώστε με.

Εχω μια ASUS XONAR Essence STX που τρέχει σε windows XP με itunes.

Είχα την φαεινή ιδέα να προσθέσω και το iWOW SRS plug-in
http://www.srslabs.com/store/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=18

και καλά να βελτιώσω τον κατά τα άλλα μια χαρά ήχο της.

Στην πορεία αποφάσισα να το βγάλω τελικά το plug-in γιατί δεν προσέθετε κάτι ποιοτικό πέραν από τις δυνατότητες που έχει όντως να βοηθήσει κακές ηχογραφήσεις σε MP3 να ακούγονται καλύτερες - αλλά:

βγάζοντας το - unistall n disable - μου αχρηστεύει όλες τις λειτουργίες της κάρτα πλην του volume που διαθέτει. Όχι ισοσταθμιστή, όχι τα διάφορα DOLBY, όλα ΟΧΙ εκτός από το volume.

Ξαναεγκατέστησα, την κάρτα, έβαλα νέα έκδοση itunes, ρύθμισα και τι πηγή να βλέπουν από το quicktime κλπ. Τίποτα.

Κάτι πειράζει στα windows αυτό το κ...λο plugin και αχρηστεύει το σύνολο της κάρτας. Τι να πω.

Καμία ιδέα που να το ψάξω? Έστειλα και στην εταιρεία το πρόβλημα αλλά δεν βλέπω να ασχολούνται.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Re: να χ...ω τα plugins

Το σκέφτηκα αλλά το βλέπω μπελά. Άσε που το πρόβλημα το έχω χρόνο και. Είχα ξεκινήσει με ένα demo του καταραμένου plugin και όταν το απομάκρυνα παρουσιάστηκε. Στην πορεία είπα ας το βάλω κανονικά και βλέπουμε. Οπότε μόνο με ξαναστήσιμο των XPs βλέπω να λύνεται το πρόβλημα - μη σου πω ότι μπορεί να το έκανα και αυτό - δεν θυμάμαι καλά - και δεν έγινε τίποτα.

Αν αποφασισεις φορματ, για την συγκεκριμενη καρτα υπαρχουν καλοι drivers για 7. Αν τα αντεχει το υπολοιπο PC, ειναι πολυ καλυτερα στον χειρισμο media απο τα XP

κατέβασα τελευταία έκδοση για XP από το site της ASUS. Υπάρχουν και άλλοι?

Τι εννοεις φορματ? Κατι διαφορετικό από το να της φορέσω τους drivers?

Πάντως δεν έχω WIN7 το ξέρω αυτό που λες αλλά είναι και ακριβά πανάθεμά τους αν και πρέπει να τα αντέχει το PC μου.