ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ (?) NEOTION ΜΕ SONY 46KDLX2000

ARGIC

Senior Member
18 June 2006
327
THESSALONIKI GREECE
ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ (?) NEOTION Pocket dTV FTA ΜΕ SONY 46KDLX2000

αγόρασα πριν απο λιγο το module NEOTION Pocket dTV FTA και παρά το οτι αναφέρεται συμβατό με τη συγκεκριμένη τηλεόραση αυτό δεν συμβαίνει
όπως και πριν εχω ηχο δεν έχω εικόνα
το cam αναγνωρίζεται κανονικά απο τη SONY αλλα DIGEA δεν...........
καμια ιδέα????

Last edited:
Δεν ξέρω άν θα δουλέψει αλλά δοκίμασε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της τηλεόρασης,μετά βάλε την καρτούλα και κάνε αναζήτη.Ενημέρωσε μας.

Λογικά έχεις κι εσύ το ίδιο θέμα με τις PHILIPS και ορισμένες άλλες σειρές SONY λέιπει πληροφορία σήματος από την DIGEA(είπαν θα το φτιάξουν) και δεν αφήνει το CAM να αποκωδικοποιήσει εικόνα.

Λογικά έχεις κι εσύ το ίδιο θέμα με τις PHILIPS και ορισμένες άλλες σειρές SONY λέιπει πληροφορία σήματος από την DIGEA(είπαν θα το φτιάξουν) και δεν αφήνει το CAM να αποκωδικοποιήσει εικόνα.

Ειπαν θα το φτιαξουν?
Εννοεις την Digea?
Nick

απο εκει που το αγορασα και πηγα σήμερα μου ειπαν οτι φταιει το σημα της DIGEA (!). Σε επικοινωνια με τη DIGEA μου ειπαν πως ήδη στέλνουν την πληροφορία NIT, η οποία στο Ξυλόκαστρο αρχικά δεν εκπέμποταν αλλά στη Θεσσαλονικη δεν ισχυει κατι τέτοιο-ηδη στέλνεται.
Πάντως, για να αποδιδουμε τα δικαια το cam που στη SONY και PHILIPS που εχω δεν αποκωδικοποιούσε, στο μαγαζί δόυλεψε άψογα. Συμπέρασμα: (δικό μου) χρειάζεται firmware των συσκευών μάλλον ........

Η τηλεόραση έφυγε στην αντιπροσωπεία SONY Θεσσαλονίκης με δική τους μεταφορά. Θα ενημερώσω εάν με αναβάθμιση software (κόστος 100 ευρώ) θα δουλέψει το Module NEOTION. Εφόσον δεν δουλέψει η SONY δεν χρεώνει τίποτε.. Στην περίπτωση που δεν δουλέψει το MODULE πάει MAJAR για "έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας".!!!!!

Η τηλεόραση έφυγε στην αντιπροσωπεία SONY Θεσσαλονίκης με δική τους μεταφορά. Θα ενημερώσω εάν με αναβάθμιση software (κόστος 100 ευρώ) θα δουλέψει το Module NEOTION. Εφόσον δεν δουλέψει η SONY δεν χρεώνει τίποτε.. Στην περίπτωση που δεν δουλέψει το MODULE πάει MAJAR για "έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας".!!!!!

Φιλε δεν ξερω για τις Sony, αλλα ΑΝ αυτη η αναβαθμιση software που λες, ειναι το γνωστο σε ολους μας Firmware Update, στη Philips μπορει να το κανει σε 1' μονος του ο χρηστης και χωρις να τον χρεωσουν 100 .

Ψαξτο λιγο, γιατι ειναι μεγαλη αμαρτια να δωσεις 100 τσαμπα.

Μακαρι βεβαια να κανω λαθος... -bye-

Φιλε δεν ξερω για τις Sony, αλλα ΑΝ αυτη η αναβαθμιση software που λες, ειναι το γνωστο σε ολους μας Firmware Update, στη Philips μπορει να το κανει σε 1' μονος του ο χρηστης και χωρις να τον χρεωσουν 100 .

Ψαξτο λιγο, γιατι ειναι μεγαλη αμαρτια να δωσεις 100 τσαμπα.

Μακαρι βεβαια να κανω λαθος... -bye-

μπορεις να δωσεις link για Philips???
για SONY δεν βρηκα τίποτα!!!!!

www.philips.gr
Ψαχνεις τον κωδικο μοντελου στην αναζητηση και μετα πας στην υποστηριξη μονελου. Εκει υπαρχει και το τελευταιο firmware για καθε τηλεοραση.
Ας υποθεσουμε οτι θελεις firmware για 42PFL7423D
To τελευταιο firmware για την συγκεκριμενη τηλεοραση βρισκεται στο παρακατω link
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...L7423D/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
Nikos

Σου εδωσε ο ilise το link για τη Philips, αλλα δεν καταλαβαινω το νοημα...

Εκτος αν θελεις να δεις στο περιπου πως γινεται η διαδικασια του update.

Κανε μια αναζητηση του στυλ... " μοντελο_της_TV_σου firmware update" ή σκομα καλυτερα ψαξε στο site της Sony.

edit - Τωρα μολις ειδα και αυτο ( http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1076496&postcount=6 ) το μηνυμα που ισως να μην ειναι και πολυ ευχαριστο για τους κατοχους της Sony, αλλα και παλι οφειλεις να το ψαξεις οσο μπορεις.

Last edited:
www.philips.gr
Ψαχνεις τον κωδικο μοντελου στην αναζητηση και μετα πας στην υποστηριξη μονελου. Εκει υπαρχει και το τελευταιο firmware για καθε τηλεοραση.
Ας υποθεσουμε οτι θελεις firmware για 42PFL7423D
To τελευταιο firmware για την συγκεκριμενη τηλεοραση βρισκεται στο παρακατω link
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...L7423D/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
Nikos

Niko kai gggppp3333
thanx
φυσικα και έψαξα στο site αλλα δυστυχώς για τη δικη μου τηλεόραση το μονο update αφορά τα manual :bigcry:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...0100118151757_85.74.153.156&ctn=42PFL7962D/12

και παλι σας ευχαριστώ
αυριο μάλλον θα παρώ από την αντιπροσωπεία την SONY 46x2000
θα ενημερώσω εάν δουλεύει τουλάχιστον σε αυτή

Τα 100 για την αναβάθμιση firmware κατατάσσονται στην κατηγορία της αισχροκέρδειας.
Η TV του Αργύρη κόστισε περί τα 5.000 και η SONY έπρεπε τιμής ένεκεν να "εναρμονίσει" την τηλεόραση της ΔΩΡΕΑΝ..

:damnyou:
καλά βρε Alex
Πού ζεις-ζούμε???
το ξέχασες????
ελεύθερη αγορά έχουμε
μονοπώλιο-μονόδρομος εξάλλου δεν είναι???

τι μου θύμισες τώρα???? όταν την πήρα το 2006 να φανταστείς είχε από τότε την προοπτική για MPEG2 και αν με το καλό την αναβαθμίσουν θα είναι και MPEG-4 συμβατή. τεχνολογία 2006 ε?!!!

Αργύρη, τα έχω ..εμπεδώσει όλα τα παραπάνω αλλά δε μπορώ να μην αντιδρώ όταν τα βρίσκω μπροστά μου.
Ενημέρωσε για τις εξελίξεις..

Re: Απάντηση: ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ (?) NEOTION ΜΕ SONY 46KDLX2000

Ενημέρωσε για τις εξελίξεις..

σε τηλεφωνικη επικοινωνία με SONY με αναβάθμιση και ΑΛΛΟ cam!!!!!!-;όχι το NEOTION!!!!!
(λεπτομερειες αύριο που θα εχω την τηλεόραση) άνοιξαν τα ψηφιακά της DIGEA!!!!!!