Ασυμβατοτητες Lynbox

nikoskaz

Senior Member
9 November 2008
351
Καλημερα , εχω παρατηρησει καποιες ασυμβατοτητες με τον παραπανω δεκτη π.χ σε μοντουλα zeta cam κ ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος αντιστοιχο προβλημα! να συμπληρωσω οτι ο δεκτης ειναι μονιμα συνδεδεμενοσ με το μοντεμ κ γινονται ολες οι αναβαθμισεις που στελνει το δικτυο της Lyngbox

Οταν τον ειχα δοκιμάσει πριν κανα χρόνο και περισσότερο... μόλις του έβαζες diablocam...o δεκτης τρελαινόταν! Γενικά πάντα ειχε πρόβλημα με τις ανεπίσημες μοντούλες, ειναι δεκτης για απόλυτα νόμιμους χρήστες και δεν τους ενδιαφέρει η υποστηριξη παράνομων ή ημιπαράνομων μοντουλών (γιατι και η ζετα τετοια ειναι, αφου λειτουργει καποια συστήματα με προσομοίωση και χωρίς νόμιμες άδειες)

Αλήθεια σε τί επίπεδο βρίσκεται σήμερα ο δέκτης? Ο κάτοχος συνδρομητικής κάρτας τι επιλογές έχει? Υποχρεούται αυστηρά να χρησιμοποιήσει πιστοποιημένη μοντούλα?
Από plugins τι γίνεται?
Από emu τι γίνεται?
Το firmware σε τι κατάσταση είναι?

Νίκο, έχεις συγκρίνει την ποιότητα της εικόνας του με άλλους δέκτες και αν ναι, με ποιους?

(δε συναντάς κάθε μέρα κάτοχο του δέκτη!)

Re: Απάντηση: Ασυμβατοτητες Lynbox

Αλήθεια σε τί επίπεδο βρίσκεται σήμερα ο δέκτης? Ο κάτοχος συνδρομητικής κάρτας τι επιλογές έχει? Υποχρεούται αυστηρά να χρησιμοποιήσει πιστοποιημένη μοντούλα?
Από plugins τι γίνεται?
Από emu τι γίνεται?

Νίκο, έχεις συγκρίνει την ποιότητα της εικόνας του με άλλους δέκτες και αν ναι, με ποιους?

1. emu, plygins κλπ ο δέκτης δεν παίρνει.
2. Το firmware του δέκτη έχει μόνο βασικές λειτουργίες, καλό για εγγραφές από επίγειο-δορυφορικό tuner, γενικά απροβλημάτιστο αλλά βασικό.
3. Ο δέκτης είναι πολύ καλός για αυτά που προσφέρει (δύο δέκτες δορυφορικό-επίγειο, ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, ful hd κλπ).
4.Επαιζε κανονικά της nova με irdeto μοντούλα (δεν έχει smartcart), τώρα που η nova μιλάει για παντρεμένες κάρτες δεν γνωρίζω (λογικά οι νέες κάρτες πρέπει να παίζουν μόνο στους δέκτες τις εταιρίας.
4. Η ποιότητα της εικόνας σε σχέση AB IPBox 9000 HD που είχα παλαιότερα μου φαίνεται πολύ καλύτερη.

Last edited:
Re: Απάντηση: Ασυμβατοτητες Lynbox

Από plugins τι γίνεται?
Από emu τι γίνεται?

Moνο για την εικονα μπορω να σας πω , ειναι παραπολυ καλη ειδικα στα νοβασινεμα κ στα ελευθερα εχει λιγο καλυτερη εικονα ! γενικα απο θεμα εικονας ειμαι απολυτα ικανοποιημενος δεν εχω δει ομως αλλους καλους δεκτες για να ειμαι αντικειμενικος! Μπορω να συγκρινω ομως με την εικονα ενος πολυ καλου dvd ! Εκτος απ τια ασυμβατοτητες εχει προβλημα υπερθερμανσης κ το καλοκαιρι αμα δεν εχεις κλιματιστικο στο χωρο σφυριζει ενοχλητικα κ θελει αρκετο χωρο ελευθερο για ν αεριζεται το κουκλακι μου ! τον ειχα βαλει για λιγο μεσα σε ραφι , οχι στριμωχτα , αλλα εκανε εντονο θορυβο κ δονουνταν!
Απο αναβαθμισεις κανω τις αυτοματες που ερχονται απ το δικτυο της εταιρειας κ μου ειναι πολυ βολικο , δεν θελω να μπλεκω με πολυπλοκες αναβαθμισεις που ακουω για αλλους δεκτες , ουτε κ τα καλαβαινω αυτα που λετε κ πως τα κανετε :guitarist: