Ασύρματα 5.1 ακουστικά για σύνδεση με home cinema

Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με το θέμα μιά και δεν με έχει απασχολήσει έως τώρα.Καλό θα είναι πάντως να μας δώσεις και ένα όριο κόστους ,γιατί έχω διαβάσει γιά ακουστικά τέτοια μέχρι και κάτι χιλιάδες ευρώ!!!

Επειδή δεν έχω ιδέα περί τιμών δεν έβαλα όριο, αλλά δε το συζητάω για κάτι πανάκριβο (π.χ. τα αντίστοιχα για PC είναι με περίπου 100 και πάνω). Άντε το πολύ να πάω στα 200...

εγώ έχω τα ασύρματα RD-45, τα οποία είχα πάρει από ΝΑΚΑ πριν από κανένα τριάρι χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και τώρα τα χρησιμοποιεί αποκλειστικά η μικρή μου κόρη.

τα rd-45 είναι πολυκάναλα? (δεν βρίσκω πουθενά τετοια πληροφορία)

Καλά φαίνονται. Τα έχεις?
Βασικά με ενδιαφέρει να είναι ασύρματα (που είναι), να μη χρειάζονται USB για να συνδεθούν (θέλω να τα συνδέσω είτε σε home cinema ή σε media player) και να είναι όσο πιο "surround" γίνεται...

Οχι δυστυχως δεν τα 'χω και δεν ξερω και πολλα για την αποδοση τους, παντως το surround θα ειναι με καποιον επεξεργαστη που θα 'χουν μεσα τα ακουστικα. Θα το 'λεγα ... 'ψευδοsurround'. Πηγαινε να τα δοκιμασεις για να δεις αν σε καλυπτουν...-bye-

ψάχνω να βρω ασύρματα ακουστικά 5.1 με dolby digital για να τα χρησιμοποιήσω στο νέο playstation 3 που αγόρασα,θέλω να τα συνδέσω στην τηλεόραση,γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω?

δεν θέλω 5.1 dolby suround,θελω να ειναι dolby digital,όπως είναι τα περισσότερα home cinema δηλαδη,να ακους απο πίσω σου κ απο πλάγια τον ήχο...έχω ακούσει ότι κυκλοφορούνε αλλά δεν έχω βρει τπτ μέχρι στιγμής...