Μερικές προτάσεις:
α) Στη Hi-End κατηγορία Hifiman Deva Pro (Stealth Magnets). Στα 300 ευρώ περίπου. Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση δεν θα το μετανιώσεις και θα ενθουσιαστείς. Βρες κάπου την παρουσίαση που έχω κάνει και έχω αφήσει ημιτελή. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
β) Στη μεσαία κατηγορία:
- Audio Technica ATH-M50xBT. Στα 200 ευρω περίπου. Εδώ. Τα ενσύρματα M50 είναι εδώ και χρόνια κλασσική αξία. Έχοντας πλέον τη δυνατότητα και ασύρματης σύνδεσης Bluetooth γίνονται ένας πολύ ελκυστικός συνδυασμός. Βρίσκονται στα δικά μου υπόψιν για το μέλλον.
- Final Audio UX3000. Στα 170 ευρώ περίπου. Π.χ. εδώ (ενδεικτικά). Η Final Audio δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
γ) Στην οικονομική κατηγορία.
JBL Tune 520BT. Στα 30-40 ευρώ.
Εδώ. Ευκολοφόρετα, ελαφριά, άνετα. Και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Τα έχω δωρίσει σε μέλη της οικογένειας μου δύο φορές. Ούτε αυτά θα σε απογοητεύσουν για τη συγκεκριμένη δουλειά.
Εάν ενδιαφέρεσαι πάντως υπάρχει η ειδική σειρά ακουστικών για τηλεόραση της Sennheiser.
Δες
εδώ. Αλλά τώρα με το Bluetooth μου φαίνεται περιορισμένη η χρησιμότητα της.
Εναλλακτικά:
Αν
ήδη έχεις κάποιο καλό DAP (π.χ. Fiio, iBasso, κλπ), το οποίο μπορεί να λειτουργεί ως Bluetooth Receiver, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι οικονομικά ακουστικά, (π.χ. τα Koss Porta Pro), οπότε καλύπτεσαι άνετα.