Ασύρματα Ακουστικά

justsomeone

New member
3 March 2011
21
Γειά σας
Θα ήθελα να μου προτείνετε ασύρματα ακουστικά (γύρω στα 20 ευρώ το πολύ το ένα) έτσι ώστε να μπορούν 2 άτομα να βλέπουν ταινίες μέσω PC χωρίς να ενοχλούν τους γύρω.

Θέλω δηλαδή και τα δύο σετ να μπορούν να συνδεθούν ασύρματα σε ΕΝΑΝ υπολογιστή και να ακούνε και οι 2 ταυτόχρονα τον ίδιο ήχο. Νομίζω καταλάβατε.

Και αν έχει ξανασυζητηθεί το ίδιο θέμα 1000 συγνώμη

Ευχαριστώ πολύ
Μαρία

επειδη δεν εχω δει διπλο σετ ακουστικα μπορεις να αγορασεις δυο σετ ασυρματων ακουστικων και να τα χρησιμοποιησεις βαζοντας μονο τον ενα πομπο. επίσης γινεται και με ειδικο σπλιτερ στην εξοδο της καρτας ηχου.

επειδη δεν εχω δει διπλο σετ ακουστικα μπορεις να αγορασεις δυο σετ ασυρματων ακουστικων και να τα χρησιμοποιησεις βαζοντας μονο τον ενα πομπο. επίσης γινεται και με ειδικο σπλιτερ στην εξοδο της καρτας ηχου.

Κάπως έτσι το φαντάστηκα.
Καμιά πρόταση ?

Δεν ξέρω πως έχουν εξελιχθεί τα ασύρματα ακουστικά, γιατί πριν από αρκετά χρόνια με είχαν απογοητεύσει.
Θα σου πω όμως πια λύση χρησιμοποιώ εγώ
http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html?keyphrase=mw600

Είναι bluetooth με ποιοτικό ήχο, και μπορείς να βάλεις σπλίτερ πάνω του για να συνδέσεις 2 ενσύρματα ακουστικά.
Απλά αν σε ενδιαφέρει πες μου να βρω τους drivers που χρησιμοποίησα για windows γιατί η μαμά sony δεν τους είχε.

Τώρα για κόστος εξαρτάται από τι έχεις από τι έχεις και τι χρειάζεται να πάρεις:
- MW600 34
- σπλίτερ 1 ?
- Bluetooth adapter 2.1 για pc από 7
- 2x ακουστικά ενσύρματα ?

Τα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης είναι πως λειτουργεί και ως τηλεκοντρολ για play/pause της ταινίας και με όσα σπλιτερ μπορεί να σηκώσει, τόσα άτομα ακούνε.
Επίσης έχει φορτιστή, επαναφορτιζόμενη μπαταρία (όχι μεταγενέστερα κόστη), bluetooth για το κινητό σου (έχει μνήμη για 3ς συσκευές), και αυτόνομο ραδιόφωνο.

Στα μειονεκτήματα του είναι ότι δεν μπορεί να αναμεταδώσει σαν ακουστικό οποιασδήποτε συσκευής (πχ τηλεόραση) αλλά μόνο για αυτές που υποστηριζουν bluetooth (PC, mobiles, very smart TVs?), τα ακουστικά που έχει μέσα είναι πολύ κοντά και δεν κάνουν για την χρήση που θέλεις (οπότε θες 2 ζευγάρια σίγουρα) και οι drivers θέλουν λίγο ψάξιμο και στήσιμο.
Περισσότερα για τους drivers http://talk.sonymobile.com/thread/1379?start=40&tstart=0
Σε συμβουλεύω να το διαβάσεις πριν αποφασίσεις να το πάρεις.

Απλά επειδή ο περισσότερος κόσμος έχει τουλάχιστον 1 ζευγάρι ακουστικά (και είστε 2 άτομα, οπότε θα έχετε λέω τώρα 2 ζευγάρια ήδη), είσαι κοντά στα χρήματα που έθεσες. Ο bluetooth αντάπτορας πρέπει να είναι 2.1 τουλάχιστον για να λειτουργεί σωστά και με καλό ήχο. Αν έχεις ήδη κάποιον και δεν ξέρεις τι είναι ή δεν είναι 2.1, θα πρέπει να τον δοκιμάσεις για να δεις τι παίζει.

EDIT: Επίσης στα μείον είναι ότι αν τα ακουστικά σου δεν έχουν πάνω τους έλεγχο έντασης, η ένταση είναι βέβαια κοινή και για τους 2.

Last edited: