Ασύρματα Ηχεία έως 500 ευρω..

Colombos74

AVClub Addicted Member
18 June 2011
2,077
Σέρρες
Γεια σας και παλι.Θα ηθελα να μου προτεινετε για το χωρο εργασιας μου,ηχειο ή ζευγος ηχειων ασυρματα.Αυτο που θελω τη βοηθεια σας,ειναι οτι θελω να παιξω flac αρχεια και οχι mp3,οποτε εχω τις εξης δυο αποριες :
1. Στην κατηγορια τιμης και ποιοτητας,θα καταλαβω τη ιδαφορα της ποιοτητας των αρχειων(πιστευω πως ναι).
2.Οσον αφορα τη μεταδοση των αρχειων,θα πρεπει να γινεται με wifi μονο(οποτε εχω μαλλον περιορισμενες επιλογες) ή και με blutooth(μηπως συμπιεζει τα αρχεια?)
Διαβασα για τα Sonos,ειδα κατι Dali Kubik κτλ αλλα περιμενω τις απαντησεις σας...Ευχαριστω προκαταβολικα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης προοριζονται για μικρο χωρο 2.8μ χ 5.5μ..Εντασεις μετριες προς μετριοτατες...

Καποια αποψη για το LG H7??

Για τετοιου ειδους ηχεια ειχα αποκομισει πολυ καλες εντυπωσεις απο τον κυβο της crystal audio. Διαχυτη μουσικη σε ολο το δωματιο χωρις sweet spots. Δεν υπηρχε ακουστη συμπιεση μεσω bluetooth αλλα βγαινει και σε ακριβοτερη εκδοση wifi νομιζω.

http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/BTK-7-BEU.aspx

Επισης οσον αφορα για τις ακουστες διαφορες μεταξυ mp3 320 και flac στα ιδια αρχεια, προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποια αξιολογη ακουστη διαφορα μεταξυ spotify premium και flac. Οι διαφορες στην πληροφορια πανω απο τα 16kHz απο αλλους μπορει να ειναι ακουστη, οποτε μονο μεσω δικων σου ακροασεων κρινεις.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Απο οτι είδα εοναι εξαιρετικό ηχείο αλλα το WiFi βγαίνει κοντά στο 400αρι.Σωστά μου τα είπες οπως τα έγραψα αλλα βρηκα το LG που ανέφερα
Κατω απο 200 ευρώ οποτε λεω να το τσιμπήσω. Βλέπεις θα παίζω σε ενα δωμάτιο που στο αμεσως διπλα του εχω υπολογιστη με DAC και ολοκαίνουρια focal ενεργά οπότε ας μην το ξεφτυλισω. Ευχαριστώ πολυ και θα ρωτήσω απλώς αν εχει κάποιος γνώμη για τα H7..

Στον Κωτσόβολο, έχει εδώ και λίγο καιρό σε ξεπούλημα τα cuby 5 & 7 της Crystal, σε κάτω από την μισή τιμή ... δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ... νομίζω ότι το 5 έχει 120 ευρώ ... γκούγκλαρε το ...

Cuby 5 ή Cuby 7 για το χωρο μου??
Καλυτερο απο LG H7 ??
Θα ειναι προβλημα που δεν παιζει flac θα καταλαβω τη διαφορα??
Το LG το βρισκω στα 170..
Παντως ευχαριστώ για τη βοήθεια ούτως η άλλως..

Παιδιά μια τελευταία βοήθεια πριν παραγγείλω μεταξύ Cuby 5,Cuby 7 και LG H7 για τον χώρο μου??
Και αν παιζει ρολο στην ποιοτητα αρχειων που παιζουν..

Νομιζω το bluetooth του θα σε καλυψει σαν ποιοτητα, εγω τουλαχιστον δεν ακουσα καποιο μειονεκτημα απο streamarisma mp3 320 spotify premium στο cube, το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο. Στα 127 που το ειδα και εγω τωρα στον Κωτσοβολο ειναι εξαιρετικη τιμη για all in one λυση για τον ηχο που βγαζει. Το καλυτερο ειναι να το ακουσεις ο ιδιος στο καταστημα και να κρινεις.
Το lg δεν το εχω ακουσει δεν εχω αποψη.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια. Απλως το λεω επειδη εχω πολλα αρχεια Flac.
Γιάννη δεν ξερω αν το υποστηριζει...Αυτο το πρωτόκολλο παιζει flac??

Καλά να το ακουσω αυτο και οποιαδήποτε αλλο στις Σέρρες δυστυχώς δεν παίζει με τίποτα..

Υποστηρίζει τελικά..

Και ακομη μια ερωτηση.Μπορω να στείλω μουσική τα flac μου για παραδειγμα στα cuby με αυτο: creative bt-w2 ??

Τελικα βρήκα τη λυση και σας ευχαριστω για τη βοήθεια/Παράγγειλα και τα δυο!!
Το Lg h7 : http://www.amazon.de/LG-H7-NBP8740N...?ie=UTF8&qid=1464075840&sr=8-3&keywords=lg+h7
To Cuby 7 : http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/hxeia/157855-crystal audio-cuby-7-black
Και τα δυο βγηκαν κατι ελαχιστα παραπανω απο 350 ευρω,σαν να πηρα ουσιαστικα δωρο το ενα.Τα τεσταρω και αποφασιζω...

Μέχρι στιγμής ήρθε μόνο το Cuby 7.
Παιζω Spotify με Apt-x.
Δε μου ειπε τίποτα το ηχείο...βέβαια εχω λιγο υψηλότερα standards απο τον ήχο του σπιτιού...Anyway περιμένω το LG..

Και ομως στα πρωτα ακουσματα φαινεται καλυτερο το Cuby απο το LG H7...Βεβαια και το δευτερο το παιζω με bluetooth αφου δε συνδεεται με WiFι.Τα εκανα ολα οπως πρεπει αλλα δε βρισκει η app με τιποτα το router μου για να το συνδεσω ασυρματα να του στειλω κανενα πιο βαρυ αρχειο.Το κακο ειναι οτι το παραγγειλα απο Amazon.de.Βεβαια ισως κανω και εγω κατι λαθος...Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε πριν ανοιξω γραμμη με LG και ταλαιπωρουμαι και εγω και το ηχειο αφανταστα...Παρακαλω...

Απάντηση: Re: Ασύρματα Ηχεία έως 500 ευρω..

Εγω πάντως στο γραφείο παίζω με τα focal xs ασυρματα και ακουω κυριως tidal, δεν εχω παράπονο. επειδή με τον υπολογιστή γινόταν διάφορα χαζα, πηρα ένα ταμπλετ και το έχω μονο γιαυτό τον σκοπό. Ομως ενσύρματα μέσω του ifi nano εχω την εντυπωση ότι ακουγεται καλλίτερα. Οχι πολύ αλλά αυτήν την αίσθηση εχω. Παντως και το bluetooth ειναι παρα πολύ ικανοποιητικό, με βάζει στο κλιμα.

Το LG h πουλήθηκε σε φίλο ενώ το. Cuby 7,σε συμφορουμιτη αφού δεν το έβλεπε με τίποτα το νέο μου κινητό Ζ3 όπως και το iPhone 6s της γυναίκας μου...
Αντίθετα το S6 edge το έβλεπε μια χαρά....
Κάποια πρόταση, να παίζει από. Android Ζ3 και κινητό και tablet...