ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ PANASONIC SC-PT 860EG-K?

LY.KOS

New member
30 April 2008
16
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τα φώτα σας. Γνωρίζετε εάν το παραπάνω Home Cinema DVD player έχει ασύρματα ηχεία? Σχόλια για το συγκεκριμένο προιόν?

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τα φώτα σας. Γνωρίζετε εάν το παραπάνω Home Cinema DVD player έχει ασύρματα ηχεία? Σχόλια για το συγκεκριμένο προιόν?

Ρε φίλε που το βρήκες αυτό?
Στην αναζήτηση του google το έβγαλε σε ιταλικό,τσέχικο και σέρβικο site.
Δεν μπορώ να βοηθήσω.

Home Cinema - Panasonic SC-PT860EG-K

Κάντε Κλικ για Μεγέθυνση

Τιμή: 411.76
ΦΠΑ: 78.23
Τελική με ΦΠΑ: 489.99

Αποπληρωμή σε 4 x 122.50 άτοκες δόσεις

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σύστημα Home Cinema
Ισχύς εξόδου 1000W RMS
Αναβάθμιση εικόνας σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας 1080p (up-conversion)
Σύστημα χρώματος Deep Colour - Κεντρικό ηχείο με διάφραγμα μεγαφώνων από μπαμπού
Subwoofer Kelton
Αυτόματη ρύθμιση ηχείων
Eνσωματωμένη υποδοχή iPod (για αναπαραγωγή εικόνας και ήχου)
Προβολή στην οθόνη των μενού του iPod
Αναπαραγωγή πολλαπλών φορμά: DVD-Video, DVD-RAM, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD+R/RW, DVD+R DL, SVCD, VCD, CD, CD-R/RW, WMA, MP3, JPEG, MPEG4, DivX
Αποκωδικοποιητές Dolby Digital, DTS, Dolby ProLogic II
Περιφερειακός ήχος με λειτουργία Whisper
Eνίσχυση μπάσων (Subwoofer boost)
Οπτική ψηφιακή είσοδος
VIERA Link
Υποδοχές: HDMI, USB (MP3, WMA, JPEG, MPEG4, DivX), ΑUX, ασύρματης σύνδεσης (με προαιρετική μονάδα ασύρματης σύνδεσης των πίσω ηχείων)

Αυτό ισχύει? Δηλαδή είναι ασύρματα τα πίσω ηχεία? Δέν ειμαι και πολυ γνώστης του αντικειμένου.

Home Cinema - Panasonic SC-PT860EG-K

Κάντε Κλικ για Μεγέθυνση

Τιμή: 411.76
ΦΠΑ: 78.23
Τελική με ΦΠΑ: 489.99

Αποπληρωμή σε 4 x 122.50 άτοκες δόσεις

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σύστημα Home Cinema
Ισχύς εξόδου 1000W RMS
Αναβάθμιση εικόνας σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας 1080p (up-conversion)
Σύστημα χρώματος Deep Colour - Κεντρικό ηχείο με διάφραγμα μεγαφώνων από μπαμπού
Subwoofer Kelton
Αυτόματη ρύθμιση ηχείων
Eνσωματωμένη υποδοχή iPod (για αναπαραγωγή εικόνας και ήχου)
Προβολή στην οθόνη των μενού του iPod
Αναπαραγωγή πολλαπλών φορμά: DVD-Video, DVD-RAM, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD+R/RW, DVD+R DL, SVCD, VCD, CD, CD-R/RW, WMA, MP3, JPEG, MPEG4, DivX
Αποκωδικοποιητές Dolby Digital, DTS, Dolby ProLogic II
Περιφερειακός ήχος με λειτουργία Whisper
Eνίσχυση μπάσων (Subwoofer boost)
Οπτική ψηφιακή είσοδος
VIERA Link
Υποδοχές: HDMI, USB (MP3, WMA, JPEG, MPEG4, DivX), ΑUX, ασύρματης σύνδεσης (με προαιρετική μονάδα ασύρματης σύνδεσης των πίσω ηχείων)

Αυτό ισχύει? Δηλαδή είναι ασύρματα τα πίσω ηχεία? Δέν ειμαι και πολυ γνώστης του αντικειμένου.

Αυτό που καταλαβαίνω και ξέρω ότι ισχύει για samsung είναι ότι υποστηρίζει τα ασύρματα πίσω ηχεία μόνο που πρέπει να αγοράσεις και τον πομπό.Γιαυτό λέει με προαιρετική μονάδα ασύρματης σύνδεσης.
Αυτό το μαραφέτι πάει στα 100-150 euro.

Πάντως ρώτα το να μη σε πάρω στο λαιμό μου

Πολύ καλή επιλογή. Άν εξαιρέσουμε τα ασύρματα ηχεία, τί προτείνεται? Ποιό υπερτερεί σε απόδοση?

Πολύ καλή επιλογή. Άν εξαιρέσουμε τα ασύρματα ηχεία, τί προτείνεται? Ποιό υπερτερεί σε απόδοση?

Θες οπωσδήποτε να πάρεις έτοιμο?

Απόδοση τρελή στα έτοιμα μηχανήματα μην πολυψάχνεις.

Σε αυτά πληρώνουμε ομορφιά(κολόνες κ.τ.λ.)

Oύτε όλες τις κωδικοποιήσεις των ταινειών θα υποστηρίζει.

Γιαυτούς τους λόγους δεν το πήρα.

Πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω τώρα γιατί κομμάτια μου βγαίνει τα διπλά.

Δέν υπάρχει η οικονομική ευχέρεια και ούτε χρόνος αρκετός για ναψαχτώ πολύ. Δέν θέλω υπερβολικά πράγματα, θέλω κάτι που να αξίζει τα λεφτά του και να με ικανοπο . Δέν έχω τρελές απαιτήσεις

Δέν υπάρχει η οικονομική ευχέρεια και ούτε χρόνος αρκετός για ναψαχτώ πολύ. Δέν θέλω υπερβολικά πράγματα, θέλω κάτι που να αξίζει τα λεφτά του και να με ικανοπο . Δέν έχω τρελές απαιτήσεις

Κοιτούσα τώρα τα μοντέλα της SONY.
Πιτεύω ότι είναι αυτό που ψάχνεις.
τα λεφτά του τα αξίζει απόλυτα.Έτσι πιστεύω.

Άσε τώρα το γλυκοκοιτάω.