ΑΣΥΡΜΑΤΗ Η ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ (ΜΕΣΩ POWERLINE) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

stelios_ath

New member
15 March 2008
63
καλησπερα φιλοι μου.θελω να στειλω εικονα και ηχο σε μια δευτερη τηλεοραση σε καποιο αλλο δωματιο και θελω την βοηθεια σας.ο ενας κλασικος τροπος ειναι με ασυρματο πομπο και δεκτη αλλα εψαχνα να βρω με εισοδους-εξοδους hdmi αλλα δεν βρισκω στα μαγαζια που ρωτησα περα απο τα στανταρ πακετα κατι τετοιο.εχει κανεις κατι υποψιν του??
ο λογος που το θελω με hdmi ειναι αφενος καλυτερη ποιοτητα εικονας αλλα και για να στειλω και το ps3.
επισης σκεφτομουν επειδη εχω κανει δικτυο στο σπιτι μου μεσω powerline και για να γλιτωσω και την ακτινοβολια απο την ασυρματη μεταφορα ,αν υπαρχει κανενα συστημα που να λειτουργει με τον ιδιο τροπο (μεσω των καλωδιων της δεη)

Μέσω power line μπορείς να στέλεις data με μοντεμ που τοποθετούνται στην πρίζα και καταλήγουν στον κεντρικό ρουτερ/switch που έχεις. Αυτό έχει νόημα με την χρήση κάποιου media server που να δίνει σήμα σε clients. Για είσοδο HDMI προς άλλες HDMI συσκευές στο Google κάτι πήρε το μάτι μου αλλά πρέπει να είναι πολύ φρέσκα. Ψάξε ebay ίσως κάτι να βρεις.

Αν αναφερεσαι σε μεταδοση εικονας μεσω των μπριζων ρευματος του σπιτιου, μακρια. Οι απωλειες ειναι τεραστιες, ειδικα αν θες να στειλεις HD σημα. Ειχα κανει δοκιμες με καλες υποτιθεται συσκευες σε καινουργιο σπιτι και τα αποτελεσματα ηταν τραγικα..

οχι ευχαριστω δεν σκεφτομαι για κατι σε τετοιο επιπεδο τιμης...
για ασυρματη αποστολη εικονας που να εχει και hdmi εχετε τιποτα υποψιν??