Ασύρματη Κεραία Τηλεόρασης

killer

New member
3 December 2009
2
Παιδία γεια χαρά, δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι στο σωστό topic (αν δεν είμαι ζητώ συγνώμη και ζητώ από τον admin να το μεταφέρει).

Τώρα μετακόμισα στο νέο μου σπίτι, το οποίο παρότι νέο είναι πάρα πολύ παλίο και έχει μόνο μία υποδοχή κεραίας στην τηλεόραση δεν εντελώς άσχετο μέρος, η οποία δεν βολεύει καθόλου. Θέλω να ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας κάποιο προιόν που να μοιράζει το σήμα της τηλεόρασης ώστε να υπάρχει σε όλο το σπίτι. Καλώδια τρύπες κτλ δεν γίνεται δίοτι αφενός δεν επιτρέπει ο ιδιοκτήτης αφετέρου είναι έτσι το σπίτι που το καλώδιο είναι απαγορευτικό...

Εγώ βρήκα το παρακάτω προιόν αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει. Υπόψη έχω μόνο μία τηλεόραση...

http://www.electroland.gr/philips/ak...i-metadosi.htm

Είμαι σε περίεργη περιοχή και δεν πιάνουν οι εσωτερικές κεραίες...

Αυτό που παραθέτεις είναι για άλλη χρήση. π.χ. μετάδοση της εικόνας ενός δορ. δέκτη σε τηλεόραση που βρίσκεται σε άλλο χώρο.

Αν θυμάμαι καλά η Devolo είχε λανσάρει ένα προϊόν για μετάδοση δορυφορικού σήματος μέσω της καλωδίωσης του ηλεκτρικού ρεύματος.
Ισως κάνει και για το επίγειο σήμα.

Re: Απάντηση: Ασύρματη Κεραία Τηλεόρασης

Αυτό που παραθέτεις είναι για άλλη χρήση. π.χ. μετάδοση της εικόνας ενός δορ. δέκτη σε τηλεόραση που βρίσκεται σε άλλο χώρο.

Αν θυμάμαι καλά η Devolo είχε λανσάρει ένα προϊόν για μετάδοση δορυφορικού σήματος μέσω της καλωδίωσης του ηλεκτρικού ρεύματος.
Ισως κάνει και για το επίγειο σήμα.

Μήπως, ξέρεις που μπορώ να το βρω είμαι λίγο άσχετος με αυτά τα θέματα.
Συγνώμη αν σε κουράζω