Ασυρματη μεταδοση εικονας-ηχου απο δεκτη σε TV

periptero72

New member
29 July 2009
73
Εδω σας θελω....
Ποσοι το εχετε ηδη εγκατεστημενο? Ποσοι το σκεφτεστε ?
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ?

Το να βλεπουμε εικονα στην tv του σαλονιου (εκει συνηθως εχουμε τον δεκτη) οκ!!!
Αλλα μην μου πειτε πως δεν θελετε να βλεπετε και στην κρεβατοκαμαρα !!!
Διπλα ματια στο πιατο, διπλα καλωδια, δυο δεκτες , δυο συνδρομες....too much!!!
Λυση : ασυρματη μεταδωση απο δεκτη σε αλλες tv.
π.χ. : http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19637

Ακουω τα σχολια σας...

Απάντηση: Ασυρματη μεταδωση εικονας-ηχου απο δεκτη σε TV

Εντάξει, η ασύρματη μεταφορά εικόνς/ήχου είναι μία λύση. Αρκεί βέβαια να μην έχεις απαίτηση άλλο κανάλι να βλέπει κάποιος στη μια TV και άλλο στην άλλη.
Καλύτερη εφαρμογή πιστεύω ότι βρίσκει μόνο στην περίπτωση που κάποιος θέλει κάτι να βλέπει για να τον πάρει ο ύπνος στην κρεβατοκάμαρα...
Τα επίπεδα ακτινοβολίας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά απ'ότι ακούω από άλλους που γνωρίζουν περισσότερα πάνω σ'αυτό το θέμα...

Προσωπικά δεν με έχει απασχολήσει, και για τις λίγες περιπτώσεις που θέλω κάτι να βλέπω για να κοιμηθώ (πραγματικά σπάνιες αφού συνήθως κοιμάμαι στον καναπέ και πάω κουτουλώντας στο κρεβάτι...!!!) χρησιμοποιώ τη δυνατότητα video streaming του dreambox μου σε ένα laptop... Μια χαρά κάνει τη δουλειά...

Εντάξει, η ασύρματη μεταφορά εικόνς/ήχου είναι μία λύση. Αρκεί βέβαια να μην έχεις απαίτηση άλλο κανάλι να βλέπει κάποιος στη μια TV και άλλο στην άλλη.
Καλύτερη εφαρμογή πιστεύω ότι βρίσκει μόνο στην περίπτωση που κάποιος θέλει κάτι να βλέπει για να τον πάρει ο ύπνος στην κρεβατοκάμαρα...
Τα επίπεδα ακτινοβολίας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά απ'ότι ακούω από άλλους που γνωρίζουν περισσότερα πάνω σ'αυτό το θέμα...

Προσωπικά δεν με έχει απασχολήσει, και για τις λίγες περιπτώσεις που θέλω κάτι να βλέπω για να κοιμηθώ (πραγματικά σπάνιες αφού συνήθως κοιμάμαι στον καναπέ και πάω κουτουλώντας στο κρεβάτι...!!!) χρησιμοποιώ τη δυνατότητα video streaming του dreambox μου σε ένα laptop... Μια χαρά κάνει τη δουλειά...

Εγω παλι ειμαι απο αυτους που βλεπουν τηλεοραση στο υπνοδωματικο μεχρι να κοιμηθουν (χρονοδιακοπτης στο off :operator: κτλ )

Αυτο με το video streaming του dreambox μπορεις να μου το εξηγησεις καλυτερα? Δεν εχω καταλαβει... δηλαδη τι κανεις ?

Αυτο με το video streaming του dreambox μπορεις να μου το εξηγησεις καλυτερα? Δεν εχω καταλαβει... δηλαδη τι κανεις ?
Μόνο σε PC μπορείς να κάνεις streaming.
Εισάγεις την ΙΡ του Dreambox σε έναν browser π.χ. Firefox και μέσω του VLC (media player) μπορείς δεις δορυφορικά κανάλια στην οθόνη του H/Y.