Ασυρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι σε Samsung

mouxritsas

New member
12 February 2013
22
Γεια σας παιδια.Ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος βάλει ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι σε Samsung F7000 ή οποιοδήποτε Samsung σειράς F.Εγω πηρα το logitech mk220
αλλά το πληκτρολόγιο μια παίζει και μια δεν παίζει.

Καλημέρα φίλε μου.Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
Για το πληκτρολόγιο της samsung όπως είπες είναι πολύ ακριβό οπότε το ξεχνάω.Το άλλο της logitech το είχα δει και γω ότι το δίνουν δώρο(οπότε λογικά θα κάνει) αλλά το θέμα είναι ότι εγώ θέλω ποντίκι κι όχι touchpad.Αν τώρα πάρω και ποντίκι Unifying της Logitech τότε πάω πάλι κοντά στα 50 ενώ υπάρχουν combo με τα μισά.Γι αυτό ρώτησα αν κάποιος φίλος έχει πάρει και δοκιμάσει κάποιο στην πράξη.Το logitech mk220 που πήρα εγώ παίζει κανονικά το ποντίκι αλλά το πληκτρολόγιο όποτε γουστάρει.Σημειωτέον ότι πήγα και το άλλαξα και πήρα ένα ίδιο για να αποκλείσω την περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος.Τζίφος όμως.Και αναρωτιέμαι...όλα τα logitech "τον ίδιο τρόπο επικοινωνίας " δεν έχουν? (προηγμένη ασύρματη τεχνολογία 2.4 GHz, με εμβέλεια έως και 10 m).Αντε και παίρνω πιο ακριβή σειρά logitech.Θα παίξει ή είναι το ίδιο πράγμα? Και εντέλει πως θα βρω ποιο πληκτρολόγιο παίζει με την τηλεόραση μου?Θα αγοράζω διάφορα μέχρι κάποιο να μου κάτσει?:smash:

Για όποιον συμφορουμίτη ενδιαφέρεται είχαν συνδεδεμένο με τηλεόραση Samsung στο Public το Logitech MK330 (wireless).Το δοκίμασα προσωπικά για αρκετή ώρα και έπαιζε μια χαρά τόσο το ποντίκι όσο και το πληκτρολόγιο.Σύντομα θα το αγοράσω και θα το δω και στη δικιά μου.

Εγω εχω βαλει το Microsoft Desktop Wireless 800 σετακι πρηκτρολογιο και ποντικι στα 23.90 απο κωτσοβολο στην u46f6500 και δουλευει αψογα απλα το μυστικο που εκανα ειναι οτι εβαλα ενα extension cable usb στο εξαρτηματακι που βλεπει τα ασυρματα που κανει το πολυ 1.5 ευρω για να το βλεπει καλυτερα το πληκτρολογιο και το ποντικι μετα απο αφτο ολα τελεια.

Δηλαδή πριν βάλεις το extension cable usb δεν σου έπαιζε σωστά? Γιατί εμένα το πληκτρολόγιο μια έπαιζε και μια δεν έπαιζε αλλά δεν ήταν ότι δεν το'βλεπε καλά γιατί πήρα το πληκτρολόγιο και πήγα σε απόσταση 20 εκατοστών από την τηλεόραση στο πλάι και πάλι έκανε "τα παλαβά του".

Και εμενα πριν βαλω το extension μου εκανε κατι βλακειες μια επαιζε και μια οχι οσον αφορα αφτο με την πολυ κοντινη αποσταση δε ξερω ισως φταιει και το πληκρολογιο εγω παντως με microsoft ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Δοκιμασε αφτο που εχεις και με pc να δεις πως παει αλλιως μαλλον δεν συνγχρωνιζει καλα με την τηλεοραση.Εαν το Logitech MK330 που δοκιμασες κανει καλα την δουλεια του παρε αφτο.