Όχι Βαγγέλη, κάηκαν στη Λάρκο 17.000.000 φάκελοι. Το ξέρω, διότι ήμουν παρών. Και αυτό έγινε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, επομένως δεν είχαν περαστεί τα στοιχεία ούτε σε βάσεις δεδομένων, ούτε είχαν ψηφιοποιηθεί.
Όχι Βαγγέλη, κάηκαν στη Λάρκο 17.000.000 φάκελοι. Το ξέρω, διότι ήμουν παρών. Και αυτό έγινε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, επομένως δεν είχαν περαστεί τα στοιχεία ούτε σε βάσεις δεδομένων, ούτε είχαν ψηφιοποιηθεί.
Βρέ παιδιά αυτό είναι τό ελάχιστο σε σχέση με την συνθήκη τού Σέγκεν πού έχουν υπογράψει οι δυτικές χώρες.Τι να τούς κανουν τούς φακελλους???Eδώ υπάρχει πλήρης έλεγχος σε όλα τα στοιχεία ενός ανθρώπου.Μπροστα στα σύγχρονα μέσα παρακολουθήσεως οι φάκελλοι μοιάζουν με την χωροφυλακή ουγκάντας.
Δεν έχετε διαβάσει για το τί τραβάνε ελληνες πολίτες και βουλευτές πού θεωρούνται αριστεροί και όχι μόνον,στά ξένα αεροδρόμια??Πρόσφατα δεν επετρεψαν οι αμερικανοί στον καθηγητή τού πολυτεχνειου Γιάννη Μηλιό,να μπεί στην αμερική ως επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια.Υπ´οψιν ότι ειχε προσκληθεί απο αμερικανικό πανεπιστήμιο.
Οι βρεττανοί ή οι Γάλλοι ταλαιπώρησαν ενα βουλευτή τού συνασπισμού επι 6 ώρες γιατί´ κατι ´είχε το διαβατήριο του.Και άλλα πολλά περιστατικά τέτοια.