Αθόρυβο PC χωρίς υδρόψυξη. Γίνεται;

Καλημέρα πάνω από 4670 fanless (δεν σου κάνει λόγο παιχνιδιών) δεν μπορείς να βρεις κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αθόρυβο.

Mιλαω για την Sapphire και την His.

Στο λέω γιατί έχω αλλάξει 5 κάρτες από την αρχή του έτους για κατι γρήγορο και αθόρυβο.

Αν διαλέξεις πάλι κάρτα με ανεμιστήρα φρόντισε να εχεις την δυνατότητα να αλλάξεις τις στροφές του ανεμιστήρα από το software.

Απάντηση: Re: Αθόρυβο PC χωρίς υδρόψυξη. Γίνεται;

Αν διαλέξεις πάλι κάρτα με ανεμιστήρα φρόντισε να εχεις την δυνατότητα να αλλάξεις τις στροφές του ανεμιστήρα από το software.

ποιες ειναι αυτές που το κανουν;

Στην 4770 αναφέρεται ότι γίνεται....

Τώρα σχεικά με τον θόρυβο.. πάντα εξαρτάται και από την απόσταση καναπέ ή καρέκλας με το PC...

Re: Απάντηση: Re: Αθόρυβο PC χωρίς υδρόψυξη. Γίνεται;

ποιες ειναι αυτές που το κανουν;

His και Msi δεν το κανουν ....

Powercolor το κάνει και ΔΕΝ ακούγατε τίποτα, αλλα δεν στην προτείνω διότι εγώ είχα πρόβλημα με την συγκεκριμενη καρτα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αθόρυβο PC χωρίς υδρόψυξη. Γίνεται;

Τώρα σχεικά με τον θόρυβο.. πάντα εξαρτάται και από την απόσταση καναπέ ή καρέκλας με το PC...

Ξέρεις τι γίνετε όσο ποιο αθόρυβο πας να κάνεις ένα pc πεφτεις σε μια παγιδα.

Διότι μειώνετε ο ένας θόρυβος από αυτό που έχεις πειράξει και βγαίνουν στην επιφάνεια άλλοι θόρυβοι από άλλα components (που πριν δεν τα άκουγες).

Εγώ δεν προλαβα να βρω 4670 φανλες (δεν ειχαν βγει οταν αγορασα) και πηρα γιγαμπαιτ 4550 φανλες. Ακομα και αυτη ειναι υπεραρκετη για ΗΤΠΣ και μου ξεκουρασε πολυ τον επεξεργαστη!