- 18 August 2006
- 17,318
Re: Απάντηση: ΑΤΙ 2600 + JVC DILA = HDCP NO GO?
Συμφωνα με τους ιδιους του δημιουργους του anydvd αυτο δεν ειναι ακομα εφικτο.
Αν ισχυει, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η Ευρωπαικη εκδοση του FF2 να μην ειναι BD+ (αλλα αυτο θα μου εκανε μεγαλη εντυπωση)
ΥΓ Το ότι παίζει δεν λεει κατι. Αν η 1650 ειναι HDCP (δεν θυμαμαι αν παιζει τετοια περιπτωση) (μαζι με την οθονη / προβολεα σου επισης) δεν θα υπηρχε προβλημα στην θεαση (οπου το anydvd απλως δεν θα εκανε τιποτα γιατι δεν θα χρειαζοταν) αλλα μονο στο ριπ.
ΥΓ 2 Τα σπασιματα παιζει να ειναι λογω του σεταπ σου
Λες ότι ριπαρες το FF2 με το AnyDVD?????Το έβαλα πρίν από λίγο. Παίζει αλλά με πολλά σπασίματα για το οποίο δεν ξέρω αν φταίει το any dvd ή η κάρτα γραφικών μου και ο επεξεργαστής ( saphire 1650 pro - athlon 64x2 4200 ). Πρώτη φορά είδα σπασίματα σε blue ray και μάλιστα τόσα πολλά. Εκανα και ένα αντίγραφο ασφαλείας στον σκληρό για να το δοκιμάσω κι από εκει αλλά κάνει τα ίδια .
Συμφωνα με τους ιδιους του δημιουργους του anydvd αυτο δεν ειναι ακομα εφικτο.
Αν ισχυει, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η Ευρωπαικη εκδοση του FF2 να μην ειναι BD+ (αλλα αυτο θα μου εκανε μεγαλη εντυπωση)
ΥΓ Το ότι παίζει δεν λεει κατι. Αν η 1650 ειναι HDCP (δεν θυμαμαι αν παιζει τετοια περιπτωση) (μαζι με την οθονη / προβολεα σου επισης) δεν θα υπηρχε προβλημα στην θεαση (οπου το anydvd απλως δεν θα εκανε τιποτα γιατι δεν θα χρειαζοταν) αλλα μονο στο ριπ.
ΥΓ 2 Τα σπασιματα παιζει να ειναι λογω του σεταπ σου