ατι 5χχχ

Βρε μια χαρά τα λέτε, επειδή όμως, είμαι απο την φύση μου Γκαντέμης με Ταμπέλα, κολλάω...

Είμαι σίγουρος ότι στάνταρ θα φάω μέρες να κάνω το PC να δουλέψει νεράκι...

Παρόλ' αυτά με ψήσατε άγρια και αν έχω χρόνο το Σ/Κ ίσως το κάνω...

Βρε μια χαρά τα λέτε, επειδή όμως, είμαι απο την φύση μου Γκαντέμης με Ταμπέλα, κολλάω...

Είμαι σίγουρος ότι στάνταρ θα φάω μέρες να κάνω το PC να δουλέψει νεράκι...

Παρόλ' αυτά με ψήσατε άγρια και αν έχω χρόνο το Σ/Κ ίσως το κάνω...

Κάνε δώρο στο pc σου ένα καινούριο σκληρό δίσκο (δε σε πριζώνω καν για ssd , βαλε ένα καινούριο απλά). Ώστε να μη σβήσει τον παλιό.

Κάνε δώρο στο pc σου ένα καινούριο σκληρό δίσκο (δε σε πριζώνω καν για ssd , βαλε ένα καινούριο απλά). Ώστε να μη σβήσει τον παλιό.

Μέσα στο μυαλό μου είσαι φίλε.... :SFGSFGSF:

Μέσα στο μυαλό μου είσαι φίλε.... :SFGSFGSF:

Ωραίος :ernaehrung004:

Γενικά εγώ το έχω πάρει απόφαση – δεν ξανά-ασχολούμαι με παλιό pc φίλου για επισκευή ή δικό μου εάν δεν του κάνω σύγχρονος και μια αναβάθμιση. Όπως κάνουν και τα συνεργεία αυτοκινήτων, πας για ένα πρόβλημα- και σου αλλάζουν και δυο τρία άλλα :-)

Μην τον ψήνεις αλλά ένας 30-40αρης SSD των 100 Ευρω θα ειναι παραλληλα μια καλη αναβαθμισουλα....

To 2009 για μενα, στον χωρο των pc,θα μπορουσε να ονομαστει "χρονια των ssd".Eπιτελους κατι πραγματικα καινουργιο και αξιο αναβαθμησης.Αντε να δουμε τι θα φερει το 2010....

Απάντηση: Re: ατι 5χχχ

To 2009 για μενα, στον χωρο των pc,θα μπορουσε να ονομαστει "χρονια των ssd".Eπιτελους κατι πραγματικα καινουργιο και αξιο αναβαθμησης.Αντε να δουμε τι θα φερει το 2010....

Μακάρι να φέρει το 2010 τους φτηνούς ssd... :ernaehrung004: