spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,312 18 June 2008 #1 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx no 4000 series support????
P petasis AVClub Fanatic 18 June 2006 17,003 22 June 2008 #2 Τους δοκίμασε κανείς; Εγώ αναβαθμίστηκα( ; ) από τους 8.5 στους 8.6, και τώρα μόλις πάω να αναπαράγω bluray από το powerdvd 8.0, κολλάει το pc! Θα δοκιμάσω να ξανα-εγκαταστήσω το power dvd. Ελπίζω να δουλέψει :bigcry:
Τους δοκίμασε κανείς; Εγώ αναβαθμίστηκα( ; ) από τους 8.5 στους 8.6, και τώρα μόλις πάω να αναπαράγω bluray από το powerdvd 8.0, κολλάει το pc! Θα δοκιμάσω να ξανα-εγκαταστήσω το power dvd. Ελπίζω να δουλέψει :bigcry:
A Asteris AVClub Enthusiast 8 April 2008 719 Θεσσαλονίκη 22 June 2008 #3 Και εμένα το PDVD 8.0 δεν κάνει overlay πλέον στην 42άρα...
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,571 Land of Dystopia 23 June 2008 #4 Μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε ανεξάρητα εάν πριν δεν έχουμε εγκαταστήσω την προηγούμενη έκδοση?
Θάνος Φούντας AVClub Addicted Member 22 June 2006 1,878 30 June 2008 #5 Μετά από αναβάθμιση των drivers πολλές φορές χρειάζεται απεγκτάσταση / επαναεγκατάσταση του Powerdvd. Αν δείτε μετά την αναβάθμιση των drivers κατά την αναπαραγωγή ταινιών hd ξετσεκάρεται το hardware acceleration
Μετά από αναβάθμιση των drivers πολλές φορές χρειάζεται απεγκτάσταση / επαναεγκατάσταση του Powerdvd. Αν δείτε μετά την αναβάθμιση των drivers κατά την αναπαραγωγή ταινιών hd ξετσεκάρεται το hardware acceleration
spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,312 30 June 2008 #6 Θάνος Φούντας said: Μετά από αναβάθμιση των drivers πολλές φορές χρειάζεται απεγκτάσταση / επαναεγκατάσταση του Powerdvd. Click to expand... Δεν μου έχει τύχει ποτέ (με ΑΤΙ τουλάχιστον). Θάνος Φούντας said: Αν δείτε μετά την αναβάθμιση των drivers κατά την αναπαραγωγή ταινιών hd ξετσεκάρεται το hardware acceleration Click to expand... Το οποίο όμως είναι πάντα στην ουσία τσεκαρισμένο από μόνο του κατά την αναπαραγωγή.
Θάνος Φούντας said: Μετά από αναβάθμιση των drivers πολλές φορές χρειάζεται απεγκτάσταση / επαναεγκατάσταση του Powerdvd. Click to expand... Δεν μου έχει τύχει ποτέ (με ΑΤΙ τουλάχιστον). Θάνος Φούντας said: Αν δείτε μετά την αναβάθμιση των drivers κατά την αναπαραγωγή ταινιών hd ξετσεκάρεται το hardware acceleration Click to expand... Το οποίο όμως είναι πάντα στην ουσία τσεκαρισμένο από μόνο του κατά την αναπαραγωγή.