ATI control center. Γίνονται με κάποιο τρόπο αυτά που ζητάω??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI control center. Γίνονται με κάποιο τρόπ

Δόξα τω θεώ βρε Αιμίλιε που μου το είπες...

500 χρόνια θα παιδευόμουν και οι συντομεύσεις δεν θα δουλεύανε ΠΟΤΕ!!!

Χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τίποτα!!!!:a0210:
:BDBDG54:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI control center. Γίνονται με κάποιο τρόπο αυ

Πριν σώσεις το νέο προφιλ πρέπει να κάνεις apply τα setttings και άρα να βρεθείς στην ανάλυση 1024χ768. Την στιγμή που σώζεις το προφιλ σώζεις την ανάλυση που βρισκεσαι εκείνη την στιγμή και όχι ότι είχες σεττάρει

Σ' ευχαριστώ, επίσης, φίλε μου....δούλεψε μια χαρά!!!:a0210::a0210:

Απάντηση: Re: ATI control center. Γίνονται με κάποιο τρόπο αυτά που ζητάω??

Βλέπετε που κατηγορείτε τους drivers της Ati άδικα; :D:D

Τώρα, θα σου 'λεγα κάτι εσένα για την ΑΤΙ σου, αλλά έχε χάρη που σε συμπαθώ!!!:D:D

Άνοιξα τόσους οδηγούς στο διαδίκτυο. Απ' όσους άνοιξα, κανείς δεν ανέφερε τις 4 μαγικές λεξούλες που μου είπε ο Αιμίλιος. Μπορεί, βέβαια, να είμαι και λίγο μειωμένης αντιληπτικότητας, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσοοοοοο προφανές αυτό, όταν ακόμα και στον εσωτερικό βοηθό της κάρτας κατά τη δημιουργία των profiles δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο.....

Re: Απάντηση: Re: ATI control center. Γίνονται με κάποιο τρόπο αυτά που ζητάω??

Τώρα, θα σου 'λεγα κάτι εσένα για την ΑΤΙ σου, αλλά έχε χάρη που σε συμπαθώ!!!:D:D

Άνοιξα τόσους οδηγούς στο διαδίκτυο. Απ' όσους άνοιξα, κανείς δεν ανέφερε τις 4 μαγικές λεξούλες που μου είπε ο Αιμίλιος. Μπορεί, βέβαια, να είμαι και λίγο μειωμένης αντιληπτικότητας, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσοοοοοο προφανές αυτό, όταν ακόμα και στον εσωτερικό βοηθό της κάρτας κατά τη δημιουργία των profiles δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο.....

Μη σκας. Δεν είσαι ο μόνος που την πάτησε
Και εγώ παιδευόμουν αρκετή ώρα μέχρι να καταλάβω τι παίζει.

Ρε Τζώνυ, πές μου σε παρακαλώ τί έκανες γιατί μάλλον δεν κατάλαβα καλά...
Έσωζες profile 1280X720 ενώ ήσουν σε ανάλυση 1024Χ768; :chinscratch: :idea:

Ρε Τζώνυ, πές μου σε παρακαλώ τί έκανες γιατί μάλλον δεν κατάλαβα καλά...
Έσωζες profile 1280X720 ενώ ήσουν σε ανάλυση 1024Χ768; :chinscratch: :idea:

Είχα 720 ανάλυση duplicate και στον Ινφόκους και στην οθονούλα. Έμπαινα, λοιπόν, στο μενού κάνοντας διάφορες συντομεύσεις (PC, HTPC, TV) με διάφορες αναλύσεις που τις όριζα στις παραμέτρους (είναι ένα κουτάκι κάτω από την ονομασία συντόμευσης), αλλά χωρίς ν' αλλάζω την ανάλυση που έβλεπα.

Οι συντομεύσεις έβγαιναν στο desktop, όμως δεν λειτουργούσε καμμία.....that's all....

Τόσο δύσκολο ήταν να πούνε ''για να ορίσετε μια συντόμευση πρέπει, την ώρα που το κάνετε, το desktop σας να έχει ακριβώς την ίδια ανάλυση με την συντόμευση που ορίζετε''???