ATI HD 2600PRO με ATHLON XP 2500+

GTS007

New member
3 October 2007
90
Επειδή έχω παλιό σύστημα (4+ χρόνων) και με την υπάρχουσα 6800LE τα 720p τα παίζει δε τα παίζει,

υπάρχει περίπτωση με αναβάθμιση στην HD 2600PRO να παίζω κανονικά 720p βίντεο?

To Hardware Acceleration της ΑΤΙ γίνεται μόνο μέσα από το PowerDVD προς το παρών. Άρα σε mkv αρχεία που παίζεις με media player classic, theater tek κλπ το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, δεν θα δεις διαφορά. Αυτό που θα βελτιωθεί και είναι πολύ οριακό αν θα καταφέρει να στα παίξει το pc σου, είναι σε υλικό BD και HD DVD που θα παίζεις μέσα από το PowerDVD.

Αχά!!

Δηλαδή μιλάμε μόνο για αναπαραγωγή από δισκάκια?

Από σκληρό με κλασσικά mkv αρχεία τίποτα ε? Άρα θέλω οπωσδήποτε αναβάθμιση ολόκληρου συστήματος

Όχι μόνο από δισκάκια.
Το powerdvd διαβάζει και BD/HD DVD ριπαρισμένα σε φάκελο στον σκληρό σου. Δεν χρειάζεται να έχεις BD drive στο pc σου. :aktion033: Με πιάνιιιιιεις???

Last edited:
Σου έστειλα pm φίλε Θοδωρή.....πάντως με βλέπω για αναβάθμιση ολική...έφερε φίλος το μηχάνημά του (Core2 Duo @ 2,13 GHz) με την ΑΤΙ 1950Pro και έπαιζε για πλάκα ακόμα και τα 1080p (CPU ~ 30%) με VLC player...

Βάλαμε και παιχνίδια που είχε και μείναμε με το στόμα ανοικτό....τουλάχιστον έχω οθόνη!! (Philips 32PFL9632)

Πισί όμως όχι ακόμα :violent-smiley-030:

Τελικώς, προχωρώ σε νέο σύστημα και κάρτα 2900Pro (αυτές με τα 199 ευρώ) :drummer:

Να παίξουμε και κανά FPS :rifle: να μας φύγει η..αύλα :BDGBGDB55:

Με CPU ~ 20% σε 1080p νομίζω ότι είμαι καλυμμένος για αρκετά χρόνια....