Ati mobility Χ1600 + HD playback

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,525
Ελευσίνα
Ο φορητός μου έχει μια Ati mob Χ1600 256mb και με απλα κλιπάκια HD παίζει μια χαρά. (latest drivers)

Πρόσφατα πέρασα το power dvd και δοκίμασα να τρέξω μια ταινία blu ray αλλα με πέταξε έξω λογω ασυμβατότητας hardware της κάρτας γραφικών!!! ετσι τουλάχιστον έλεγε το μυνημα που πέταξε.

Ειναι όντως έτσι? τόσο μεγάλη διαφορά έχει με την απλη X1600 η οποια παίζει μια χαρά στο PC blu-ray movies?
 
Εγώ από laptop παίζω με μια mob X1400 χωρίς πρόβλημα, ακόμα και τα πιο δύκολα BD movies.
Κάπου αλλού είναι το θέμα.
Κοίτα για τελευταίους drivers για την κάρτα και το τελευταίο patch του PowerDVD. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του laptop ποιά είναι?
 
Core 2 duo 5500, 1gb ram, 120gb hdd, vista home premium

Μου δίνεις ελπίδες thnx

Οδηγους απο που κατεβάζεις? γιατί η ati δεν δίνει πλεον για mobility απευθείας.
 
Το laptop σου εχει πολυ πιο δυσκολο έργο από το δικό μου, αν σκεφτείς ότι έχω έναν Τ7200, 2GB ram και παίζω από περιβάλλον XP που είναι πολύ ελαφρύτερα των vista. Και με όλα αυτά σκέψου ότι πχ για το Χ-ΜΕΝ 3 σε BD χτυπάει 90άρια η CPU.
Άρα μπορεί να μην φταίει η κάρτα αλλά συνολικά το μηχάνημα να είναι αδύναμο.
Για ποιά ταινία πρόκειται και σε τι codec είναι γραμμένη? Είναι καμία από τις δύσκολες?
 
Να πάρει, ενα 6μηνο και πάλιωσε το παλιοπραμα μου?
´
ΘΑ πάω για κανενα gb μνημη ακόμα και σε λιγο καιρό θα του αλλαξω και cpu ευτυχως το πλαισιο έχει λύσεις...

Θα δοκιμάσω την νεα εκδοση του Power DVD 7.3 (εχω την 7.2) μπας και...

Οι ταινίες ειναι blu ray rip