ATI RADEON HD2600XT ή NVIDIA 8600GT

pado21

New member
27 November 2007
27
Γεια σας παιδιά!Είμαι καινούργιος στο φόρουμ!!Πολύ ψαγμένα θεματάκια.....Μπράβο παιδιά!!
Το πρόβλημα μου...τώρα!Είμαι αναμεσα στις 2 παραπάνω κάρτες γραφικών!!ATI RADEON HD2600XT ή NVIDIA 8600GT.Θέλω κάρτα κυρίως για παιγνίδια!Πρόκειται να αγοράσω INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66 GHZ,2GB RAM.Μήπως μπορεί κανείς να με βγάλει από το δίλημμα;;;:BDBDG54:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558240

Εχεις δίκιο και για τις 2 κάρτες που αναφέρεις!!Είναι κορυφαίες....Απλά έλεγα σε κάτι πιο οικονομικό αυτήν την περίοδο!

Οποιαδήποτε κατώτερη κάρτα και να πάρεις , θα πνίγει τον επεξεργαστή και ουσιαστικά θα είναι άχρηστη ... Καλύτερα να πάρεις πιο χαμηλό επεξεργαστή και όχι πιο χαμηλή κάρτα ... Gamers proposal ...

7600gt σε οικονομικη λυση καθως η 8600gt δεν εχει να σου προσφερει τιποτα.

Mε τιποτα δεν πρεπει να παρει ο φιλος μας παλαιοτερης γενιας καρτα.....

ακομα και η 8600 πιο πολλα θα εχει να του προσφερει (ειδικα αν θελει να παιξει και καμμια ταινια).....αλλα ας δει και τις 2600.

εαν δεν σε ενοχλει ενα "βουισματακι" που κανει η 8800gt,ειναι αυτην την στιγμη οτι καλυτερο για παιχνιδια-και οχι μονο-σε πολυ καλη τιμη(220-270 αναλογως εταιριας)

ακομα και η 8600 πιο πολλα θα εχει να του προσφερει (ειδικα αν θελει να παιξει και καμμια ταινια).....αλλα ας δει και τις 2600.

για ταινιες ναι αλλα για games σε XP διαφωνω

Ακριβώς Νατ, η asus 8600 GTS silent, είναι νομίζω η καλύτερη ενδυκνόμενη λύση και για HTPC:music-smiley-005: και ασε την ΑΤΙ να ψάχνεται με τους οδηγούς της.

Ρε παιδιά, παιχνίδια θέλει να παίζει το παιδί, τι δουλειά έχει το HTPC?

Αλήθεια, η 2900Pro πάπαλα? Την είχα πάρει 200 Ευρώ πριν κανά δίμηνο και παίζω ότι θέλω σε full detail...όμως, κάνει θόρυβο!

Τι συμβαίνει με τους οδηγούς της ΑΤΙ;Αργεί να τους βγάλει;;

Oχι αλλα καλυτερα να αργουσε να τους βγαλει αλλα οχι με τα προβληματα που εχουν.....

μια ζωη με κατι Ωμεγα drivers παιδευομασταν:twoguns:

Διαβάζω γενικότερα ότι μεγάλη σημασία έχει να κάνει και ο επεξεργαστής. Αν είσαι με Intel πας για Nvidia, σε συστηματάκι AMD είναι καλύτερο να προτιμήσεις την ΑΤΙ. Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Εχω στημένο AMD με NVIDIA (σε Vista) και δεν μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος :(