Atlantic Bird στις 12,5W

rangers72

Senior Member
26 October 2010
642
milos
εχω χασει εδω και καμια 10 μερες τον atlantic bird στις 12,5 ενω μου δινει σημα το lnb απο καναλια τιποτα.και βασικα καιγομαι για τα sport italia λογω μπασκετ ευρολιγκα.αν καποιος τον βλεπει τον δορυφορο ας μου απαντησει.

Re: παιζει ο atlantic bird στις 12,5

Μια χαρα δουλευει ο δορυφορος,αλλα τα sportitalia βγαινουν και απο τον astra στις 31.5E,τον οποιο και σου προτεινω αφου η ληψη του ειναι εφικτη ακομα και με 60αρι πιατο!!!

Απάντηση: παιζει ο atlantic bird στις 12,5

ετσι οπως ειπε και ο φιλος nscovria για τον 12,5.
πες μας σε παρακαλω τι ποιοτητα εικονας εχουν στον 31,5Ε; γιατι στον 12,5 η εικονα ειναι για τον ...

Την ιδια ποιοτητα εικονας εχουν,δυστυχως.

Ξεχασα οτι στις 31.5 βγαινει και τo sportitalia24.

Απο οτι ειδα στο flysat το sportitalia24 βγαινει απο την συχνοτητα 12718H στις 12.5W,αλλα εγω δεν κατεβαζω την συχνοτητα.

ευχαριστω παιδια για της απαντησεις θα το κοιταξω αυριο το πιατο να δω τι γινεται με τον δορυφορο.οσο για το φιλο nscovria το sportitalia24 απο οτι ειδα στο lyngsat δεν υπαρχει στο δορυφορο.και η συχνοτητα 12718 ειναι σε s2 που δεν την κατεβαζει ο απλος δεκτης μας.

Ναι οντως,το lyngsat δεν αναφερει το καναλι στην 12718,και πρεπει να εχουν δικιο αφου το θεωρω πιο αξιοπιστο site απο το flysat.
Η s2 δεν ειναι προβλημα για μενα,αφου εχω dm800 hd και edision argus mini hd.
Απλως η συχνοτητα δεν κατεβαινει ατο συστημα μου(οι 12.5W βγαινουν παρακεντρα απο τις 7w σε 1.15χ1.25 πιατο).
Γενικα ο atlantic bird 12.5w ειναι ``ιδιοτροπος`` δορυφορος για την Πατρα.

Απάντηση: παιζει ο atlantic bird στις 12,5

Στις 31.5 βγαίνουν πράγματι με πολύ δυνατό σήμα τα sportitalia.
Ίδια ποιότητα εικόνας βλέπω και εγώ με τις 12,5 στις 31.5..

γυρισα το πιατο στις 31,5 το σαββατο και επιασα το δορυφορο με φουλ σημα και τα sportitalia και σημερα παω να τα δω και εξαφανισμενα τα καναλια.τελικα αν εισαι γκαντεμης ολα σου φταινε.αντε παλι πισω στον atlantic bird :furious3:.μιλαμε αυτοι οι ιταλοι ειναι για πολλες κλοτσιες :violent-smiley-008:

Ληψη Atlantic bird 12,5w

Τι κατοπτρο χρειάζεται για την λήψη του συγκεκριμενου δορυφορου απο αθηνα προσπαθω να το πιασω με gilbertini OP-100 κινητο που εχω αλλα δεν κατεβαινει τπτ ουτε το fx greece που ειναι εκει ως feed υποθετω για την ελλαδα. εκει επισης ειναι και το dtv της ιταλιας μπας και δουμε σημερα μπαλιτσα ιταλικο κυπελλο σε hd απο το La d
ευχαριστω

ΥΓ αν μπορειτε πειτε μου μια συχνοτητα που εσεις κατεβαζεται. Επισης ο δεκτης που χρησιμοποιω ειναι DM800HD

Last edited:
Re: Ληψη Atlantic bird 12,5w

ειναι dvb-s2 η dvb-s μπορεις να μου δωσεις ολα τα στοιχεια των συχνοτητων ξερεις ποια καναλια ειναι?

Απάντηση: Re: Ληψη Atlantic bird 12,5w

Εγω με τον edision mιni 2in1 και πιατο 1.00-1.10, τα Ιταλικα τα πιανω με σημα 72%-74% ποιοτητα. Δηλαδη σταθερα. Το fx greece το πιανω οριακα, αλλα σταθερα, με σημα 08%-34%. (με παιδεψε ομως πολυ για να το βγαλω)

εμενα τελικα εμποδιζει ο ηλιακος μου το κινητο πιατο να τον πιασει οποτε σε καποια καλη μερα θα το μετακομισω απο την αλλη μερια το πιατακι μου

προς αποφυγή παρεξηγήσεων να είναι εφικτό όταν αναφέρουμε κάτι να το λέμε σωστά γιατί για μερικούς κοστίζει , η αναφορά που λέτε
astra1G 31.5E
11914 H
DVB-S2/8PSK
ACM/VCM
27500 Auto
sport italia
sport italia 2
sport italia 24
όπως βλέπετε είναι σε εντελώς διαφορετικό σύστημα που χρισιμιοπιουνε η δεκτες τις αγορά
acm/vcm
η συχνότητα αυτή είναι για χρήση επίγειων στην ιταλία , για να τα di κάποιος μπορεί να τα di μονο με κάποια συγκεικριμένη pci cart.

ρε παιδια σε μενα παντως τα sport italia παιζουν τσαμι με dm800hd και pli image τα κατεβαζω κανονικα. τωρα βλεπω euroleague στο 1 και στο 24. το 2 εχει volley