Aτύχημα σήμερα στη δικιά μου LG 42C2,ξέρει κανείς καποιον τεχνικο;

22 June 2006
35,303
NEO HRAKLEIO
Δυστυχως ειχα κι εγω ενα ατυχημα σημερα στη δικια μου LG 42C2 ,που την ειχα για video monitor στο γραφειο μου.

Ενα μικρο χτυπημα κατω δεξια, εσπασε λιγο η οθονη (ισα που φαινεται) αλλα δεν ξανανοιξε δυστυχως!

Ξερει κανεις καποιον τεχνικο (οχι επισημο service προφανως) να ρωτησω αν αξιζει να ασχοληθω ?

• Like
Reactions: RALLIART
Αν προέρχεται απο το πανελ. πολυ χλωμο να εχει νοημα να ασχοληθείς....

• Like
Reactions: Kosh
Δυστυχώς έτσι είναι, ρώτησα έναν τεχνικό που βρήκα μέσω γνωστού και μου είπε ότι δεν αξίζει ν ασχοληθώ.

Κρίμα….τοσο εύκολα να πάει για πέταμα.

Όσο με αφορά, ποτέ ξανά lg. Οθόνη που αγόρασα πριν από χρόνια μου εμφάνισε ρωγμή την 2η μέρα λειτουργίας και την 3η νεκρώθηκε τελείως. Να σημειώσω πως είμαι παθολογικά προσεκτικος στην από συσκευασία και στο στήσιμο. Από την αντιπροσωπεία επέμεναν πως την έσπασα εγώ λες και δεν είχα αλλά ενδιαφέροντα. Καμία συζήτηση για αντικατάσταση.
Αντίθετα, οθόνη dell που παρουσίασε πρόβλημα μετά από 1,5 χρόνο αντικαταστάθηκε με καινούργια.

επειδη χρηματα δεν υπαρχουν παλι για OLED 42", εχει κανεις καμια προταση μεχρι 400 ευρω σε 40 εως 43" , με βαση φυσικα την ποιοτητα εικονας .

Κυριως καλες γωνιες θεασης και πιστοτητα χρωματων / contrast ...δεν με νοιαζουν smart ευκολιες , δεκτης κλπ.
Χρησιμοποιειται σαν δευτερο μονιτορ (video out) σε desktop υπολογιστη.

------
Συνέχεια στο νήμα Πρόταση μέχρι 400€ σε 40"-43",με βάση φυσικά την ποιότητα εικόνας στην κατηγορία : Τηλεοράσεις > Αγορά νέας τηλεόρασης