ΑUDIA FLIGHT THREE

Status
Not open for further replies.

analyze_it

AVClub Addicted Member
15 July 2008
1,798
σε μαύρο χρώμα, λίγων μηνών με πλήρη συσκευασία, manual, χωρίς γρατζουνιά σε κατάσταση καινουργή.

Μπορείτε να διαβάσετε για τον Αudia Flight Three στο περιοδικό ήχος στο οποίο είναι και ένας από τους ενισχυτές αναφοράς του συστήματος του περιοδικού.
Για τα χαρακτηριστικά του τι να πρωτοαναφέρει κανείς... εκτεταμένα και γλυκά πρίμα, μεστά μεσαία, σώματα, σφιχτό μπάσο και έλεγχος, ταχύτητα - διαφάνεια - έκταση- γλυκύτητα, ο κορυφαίος ολοκληρωμένος στα χρήματα

Τιμή : 1550 ευρώ συζητήσιμη (καινούργιος περίπου στις 2000 ευρώ)

http://www.6moons.com/audioreviews/audiaflight2/integrated.html

Παρακαλώ για οποιαδήποτε ερώτηση- απορία-ακρόαση επικοινωνήστε μαζί μου στο 6945 18 10 17.

fl_three_.jpg

ευχαριστώ

Last edited:
Ανταλάσσεται και με παθητικό προενισχυτή ή και λαμπάτο ολοκληρωμένο μικρότερης αξίας (+ διαφορά) για το δεύτερο σύστημά μου- για να διευκολύνω όποιον θέλει να αγοράσει τον AUDIA FLIGHT THREE

τηλ επικοινωνίας 6945 181017

Last edited:
O ενισχυτής κρατείται εως την παρασκευή για λογαριασμό φίλου από επαρχία.

Ηλια,σορυ που επεμβαινω,εχεις δοκιμασει τον ενισχυτη με XLR συνδεση?
γιατι εγω τον δικο μου τον δοκιμασα και ηταν αλλος ενισχυτης τελειως,προς το καλυτερο!

Re: Απάντηση: ΑUDIA FLIGHT THREE

Ηλια,σορυ που επεμβαινω,εχεις δοκιμασει τον ενισχυτη με XLR συνδεση?
γιατι εγω τον δικο μου τον δοκιμασα και ηταν αλλος ενισχυτης τελειως,προς το καλυτερο!

συμφωνώ απόλυτα, ο ενισχυτής είναι σίγουρα ανώτερος με xlr αλλά δεν τον δίνω με σκοπό την αναβάθμιση!

Καλή χρονιά Λάκη! (και πάρε κανένα τηλ για να κανονίσουμε καφέ/ακρόαση)

O φίλος ήρθε από επαρχία σήμερα κιόλας, τον άκουσε και τον αγόρασε !

Καλορίζικος να είναι, καλές ακροάσεις

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία της αγγελίας μου

Status
Not open for further replies.