Audio Physic Scorpio Γνώμες

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Αγαπητοι φιλοι μολις τελειωσα απο ακροαση των Audio Physic Scorpio τα οποια ακουσα στην orpeus audio Θεσσαλονικης. Ομολογω οτι μου αρεσαν παρα πολυ και μου εκανε εντυπωση ο εστιασμος η λαπτομερια και η μουσικοτητα του... Τελος παντων θα ηθελα να ακουσω κι αλλες γνωμες πριν προχωρησω σε αγορα που απ'οτι φαινεται εκει θα καταληξω. Τα εχει κανεις απο εσας?:2thumb22sup:

Ευχαριστω την orpeus audio με ''ανεχτηκε'' τοση ωρα.-bye-

Εχω τα τεμπο τα τελευταια που εχουν τις ιδιες μοναδες με τα σκορπιο εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι απο τα καλυτερα και ποιο ομοιογενη ηχεια της πιατσας στην τιμη τους αλλα περιμενε λιγο μηπως βγουν τα σκορπιο 25 οπως βγηκαν και τα τεμπο 25 η μονη διαφορα τους θα ειναι στο τουιτερ που ειναι απο τις ακριβες σειρες.αν βγουνε παντα λεω, μια ερωτηση στον αντιπροσωπο δεν θα εβλαπτε.

Παντως οταν ξακινησαν να παιζουν δεν ανθουσιαστηκα αλλα οσο παιρνουσε η ωρα και αλλαζα μουσικες εμεινα εκπληκτος και παρατηρησα οτι με τραβουσε η μουσικη ολο και ποιο πολυ παρα ο τροπος που επαιζαν που τελικα αυτο ειναι και το ζητουμενο.

εγω φιλε τα τροφοδοτω απο τελειες εγγραφες οπως π.χ sacd patricia barber ή chesky εως ελεεινες που στην κυριολεξια ακουγονται σαν απο κασετα απο nasoni sulatron κλπ ανεξαρτητες και ποτε δεν με κουρασαν

εχοντας το tempo iv εδω και δυο χρονια και εχοντας ακουσει και το scorpio θεωρω πως το tempo ειναι πιο ομοιογενες και πιο σωστα συχνοτικα.

Απο τα καλύτερα ηχεία που έχω ακούσει με ήχο πολύ ανώτερο απο ότι κοστίζουν, ταχύτατα,ομοιογεννή,πλήρη συχνοτικά,με απίστευτη ανάλυση ειδικά στις μεσαίες (απο τα τρία καλύτερα mid της αγοράς) και με τα κατάλληλα συνοδά μαγικά μουσικά χωρίς να χάνουν κάποιο απο τα πλεονεκτήματα τους.
Συνδύασε τα με έναν "αισθησιακό" ενισχυτή όπως Densen,Usher η άν αντέχει η τσέπη σου ΑSR και ετοιμάσου για ένα ταξίδι σε έναν κόσμο μαγικό που τα έχει όλα..
Θα τα αγόραζα και εγώ αλλα την τελευταία στιγμή με κέρδισε άλλος συνδυασμός με ενσχυτή που δεν τους πολυ πήγαινε σύμφωνα με τα γούστα μου.
To καλύτερο αποτέλεσμα το άκουσα με Densen.

εχοντας το tempo iv εδω και δυο χρονια και εχοντας ακουσει και το scorpio θεωρω πως το tempo ειναι πιο ομοιογενες και πιο σωστα συχνοτικα.

+1

εχω και εγω την εντυπωση οτι το καλυτερο ηχειο της Audio Physic ειναι το Tempo...

αν το scorpio το στησεις σωστα και εχεις και ενα σχετικα μεγαλο χωρο τοτε το tempo διπλα του δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου.
επισης δοκιμαστε να ακουσετε τα audio physic με symphonic line.ειναι φτιαγμενα το ενα για το αλλο imho.

Εγω παντως το ακουσα με symphonic line και επαθα πλακα κετα τα πρωτα 15 λεπτα... Τωρα οσο για το tempo ο χωρος μου ειναι 40 τ.μ. οποτε παμε δαγκωτο Scorpio. Τα μεγαλα ηχεια θελουν και μεγαλους χωρους για να παιξουν σωστα. εχω τα klipsch rf-7 και rf-3 και το 'χω δει το εργο...

Καποια μοντελα που ειχα ακουσει απο Α.Psysic προ 2-3 ετη δεν μου αρεσαν στο μεγεθος της σκηνης και στο χαμηλο,ο δε συνδιασμος που ανεφερε ο φιλος παραπανω με densen εκανε τα πραγματα ακομη χειροτερα!Καλη αναζητηση ευχομαι.

Και εγώ θα μπορούσα να πώ οτι ο συνδυασμός Audio Physic με symphonic line αν και πολύ εντυπωσιακός αρχικά είναι στεγνός και άμουσος, έτσι είναι αυτά, επειδή οι απόψεις διίστανται και κανένας δεν μπορεί τεκμηριωμένα να είναι σωστος η λάθος πρέπει ο καλή ώρα ενδιαφερόμενος να σχηματίζει την δική τουαποψη ακούγοντας όσο πιο πολούς συνδυασμούς απο αυτούς που σχολιάζουμε μπορεί.

Ετσι ειναι ,αυτια ειναι αυτα...με λαμπα τσακιριδη μου ειχαν κατσει καλυτερα τωρα που θυμαμαι.Εχει και πολλα μοντελα και σιγουρα θα εχουν διαφορες,παντος θυμαμαι οτι τωτε μου ειχε κανει αρνητικη εντυπωση η στενη τους καμπινα.Στα + ο καθαρος και ηχος γρηγορος

Εγω παλι τα ακουσα πολυ μουσικα με μεγαλη μουσικη σκηνη και τρομερο εστιασμο αλλα οπως λετε κι εσεις ειναι πως ακουγεται και στον καθενα.. Ειναι σιγουρα υποκειμενικο.