Audio physic spark 3

savatage

AVClub Addicted Member
25 June 2006
2,400
Πωλούνται τα ηχεία Audio Physic Spark 3. Οι φωτογραφίες είναι των ηχείων μου. Δεκτός κάθε έλεγχος ή ακρόαση στον χώρο σας. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα ύστερα από συνεννόηση. Τιμή 800 ευρώ(καινούργια 2500 ευρώ). Επικοινωνία με π.μ ή στο 6974562647. Θεσσαλονίκη.

Attachments

• P3060034.jpg
    P3060034.jpg
    55.5 KB · Views: 322
  • P3060036.jpg
    P3060036.jpg
    47.8 KB · Views: 108
  • P3060038.jpg
    P3060038.jpg
    60.2 KB · Views: 188
  • P3060039.jpg
    P3060039.jpg
    72 KB · Views: 107
  • P4060003.jpg
    P4060003.jpg
    92.2 KB · Views: 123
όσοι ενδιαφερόμενοι επικοινωνία μόνο με πμ διότι έχασα το κινητό μου...

Τώρα πλέον είναι διαθέσιμα προς ακρόαση και στον χώρο μου για όποιον θα ήθελε να ξεκινήσει να φτιάχνει τώρα σύστημα και θέλει να πάρει μία γεύση.Περιοχή Θεσσαλονίκη.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα ηχεία.Είναι πολύ τίμια,με πολύ υψηλό waf και με πολύ εύκολη τοποθέτηση στον χώρο.Τα 4Ω μην σας τρομάζουν.Αυτή την στιγμή τα οδηγώ με άνεση με έναν ενισχυτή audiolab 8000 a που έχει 60 watt.Την τιμή δεν θέλω να την ρίξω πιο κάτω γιατί πιστεύω ότι είναι ήδη καλή άλλα και επειδή με τα χρήματα από αυτά θέλω να πάρω κάποια πιο φθηνά άλλα αξιοπρεπή ηχεία δαπέδου(π.χ audiovector c2 mk2).Αν όμως τα δώσω σε τιμή ξεφτίλα ,δεν υπάρχει λόγος να τα δώσω ,γιατί δεν θα βρω αξιοπρεπή αντικαταστάτες τους σε καλή τιμή.Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.

Kjhon σε χαιρετώ, Βρίσκομαι στο εξωτερικό αυτή την περίοδο και καθώς θα με ενδιέφεραν τα ηχεία σου, θα ήθελα να με διαβεβαιώσεις για το άψογο της κατάστασής τους, αν έχεις τα κουτιά τους και με ποιόν τρόπο πιστεύεις ότι θα έφταναν με ασφάλεια στην Αθήνα.
Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν θα μπορέσω να τα δοκιμάσω σύντομα οπότε βασίζομαι στην ακρίβεια των απαντήσεών σου. Παρακαλώ ανέφερέ μου ωράριο τηλ. επικοινωνίας και αν διαθέτεις κάποιο στεθερό τηλ.
Γειά σου και σε ευχαριστώ προκαταβολικά, Τάσος.

ίσως να με ενδιέφερε ανταλλαγή με το audiovector c2 mk2 ή το audio spectrum xanadu χωρίς τις βάσεις......

επίσης για ανταλλαγή θα με ενδιέφεραν τα audio spectrum axxia , audio spectrum artis ή τα audio spectrum sirene v2 χωρίς τις βάσεις τους.Οποιαδήποτε πρόταση για ανταλλαγή με φθηνότερο ηχείο δεκτή.

μάλλον εννοείτε τα 3611.Θα το ψάξω και θα σας ενημερώσω.

τελικά δεν μου κάνει η ανταλλαγή με τα 3611 γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλα.Ο χώρος μου είναι περίπου 10 τ.μ.Ήδη τα spark είναι μεγάλα.Άμα βάλω τα 3611 θα χαλάσω τα αυτιά μου και τις σχέσεις μου με τους γείτονες...Όμως αν θέλετε τα spark βάλτε μια αγγελία πώλησης για τα 3611 και αφού τα πουλήσετε παίρνετε τα spark.Στην Αθήνα πουλιούνται πιο εύκολα.Αν μπορείτε ενημερώστε με αν ενδιαφέρεστε ακόμα.