- 17 June 2006
- 49,608
Εκ μεταφοράς.
Μιλάμε για στήσιμο ενός audio server.
Ξεκινάμε με προβληματισμό σχετικά με διπλούς δίσκους η raid κλπ
έχω ήδη ασχημη εμπειρία με raid.
Χτύπησε ο ένας, μετά αντικαθιστάς με τον άλλον αλλά θες πάλι τρίτο για αντίγρφο.
Γενικά δεν μου αρέσει η λογική του raid.
Και η δισκοθήκη είναι μετρημένη. Backup υπάρχει αλλού, οπότε 1 δίσκος μου φτάνει.
Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι (αντί να στήσω πισάκι γιά τη δουλειά αυτή) το κόστος και ο θόρυβος.
Αν είναι να φτάσω στα 200 και στα 300 σε υλικά στήνω ένα πισάκι σε υπάρχον κουτί.
Δεν θέλω να τρέχει το υπάρχον πισί την ώρα που ακούω, και βασικά θέλω άλλο μηχάνημα να σερβίρει και ιδίως να είναι μακρυά από τα αυτιά μου.
@ΔΔ
ακόμα δεν έπιασα τι είναι τα 0 1 j. (Μιλάμε για τους synology NAS)
Με ενδιαφέρει αρχικά ένας μονοθέσιος που να παίρνει και usb ή firewire για τον ήδη υπάρχοντα εξωτερικό που υπάρχει.
Για αυτό ρωτάω για το μοντέλο usb....
καλό φαίνεται ΑΝ τρέχει τον σέρβερ.
Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με τα μοντέλα 108 109....
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
Για την συμβατότητα επίσης, βλέπω στα φόρουμ σλιμ ότι κανονικά το synology δεν υποστηρίζεται επισήμως έναντι των readynas...
Είναι αυτό ...θέμα?
Μιλάμε για στήσιμο ενός audio server.
Ξεκινάμε με προβληματισμό σχετικά με διπλούς δίσκους η raid κλπ
έχω ήδη ασχημη εμπειρία με raid.
Χτύπησε ο ένας, μετά αντικαθιστάς με τον άλλον αλλά θες πάλι τρίτο για αντίγρφο.
Γενικά δεν μου αρέσει η λογική του raid.
Και η δισκοθήκη είναι μετρημένη. Backup υπάρχει αλλού, οπότε 1 δίσκος μου φτάνει.
Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι (αντί να στήσω πισάκι γιά τη δουλειά αυτή) το κόστος και ο θόρυβος.
Αν είναι να φτάσω στα 200 και στα 300 σε υλικά στήνω ένα πισάκι σε υπάρχον κουτί.
Δεν θέλω να τρέχει το υπάρχον πισί την ώρα που ακούω, και βασικά θέλω άλλο μηχάνημα να σερβίρει και ιδίως να είναι μακρυά από τα αυτιά μου.
@ΔΔ
ακόμα δεν έπιασα τι είναι τα 0 1 j. (Μιλάμε για τους synology NAS)
Με ενδιαφέρει αρχικά ένας μονοθέσιος που να παίρνει και usb ή firewire για τον ήδη υπάρχοντα εξωτερικό που υπάρχει.
Για αυτό ρωτάω για το μοντέλο usb....
καλό φαίνεται ΑΝ τρέχει τον σέρβερ.
Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με τα μοντέλα 108 109....
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
Για την συμβατότητα επίσης, βλέπω στα φόρουμ σλιμ ότι κανονικά το synology δεν υποστηρίζεται επισήμως έναντι των readynas...
Είναι αυτό ...θέμα?
Last edited: