Audio Spectrum Artemis,Sirene,Estia vs B&W CM9,CM1,CM2

Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis,Sirene,Estia vs B&W CM9,CM1,CM2

Eιναι απο τη μανα του "κακο" ηχειο αλλα το μαυρο το κανει ακομα πιο "κακο":SFGSFGSF:
Η δευτερη σκεψη μου βεβαια ειναι οτι σε λακα θα εδειχνε ακομα πιο αρχοντικο και πολυτελες!
ΥΓ Το Micromega ειναι το stage 2 ή το stage 3?

Stage 4

Πάρτε και την Εστια σε μαύρο. Δένει πολύ καλύτερα με την TV από το να ήταν στο κανονικό της κερασιά.

Attachments

• P1000204.JPG
    P1000204.JPG
    77.5 KB · Views: 127
  • P1000205.JPG
    P1000205.JPG
    79.2 KB · Views: 123
Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis,Sirene,Estia vs B&W CM9,CM1,CM2

Πάρτε και την Εστια σε μαύρο. Δένει πολύ καλύτερα με την TV από το να ήταν στο κανονικό της κερασιά.[/quote
Πραγματι ταιριαζει χρωματικα.:2thumb22sup:
Δυο καλοπροαιρετες προτασεις
1)καναλακι στον τοιχο για να μη φαινονται τα καλωδια και
2)απομονωσε την Εστια απο το επιπλο(εστω και με λαστιχενια ποδαρακια)

ΥΓ Υπηρξε εξτρα χρεωση για το μαυρο χρωματισμο?

Το καναλάκι είναι στο πρόγραμμα (αλλά που χρόνος)
Η Εστία 'ερχεται σε επαφή με το έπιπλο με λαστιχένια ποδαράκια. Δεν έχει ανάγκη για κάτι περισσότερο. Σαν διαλογικό δεν αποδίδει ιδιαίτερα χαμηλό περιεχόμενο. Τριγμούς και παρόμοιους συντονισμούς δεν έχω.

Re: Απάντηση: Audio Spectrum Artemis,Sirene,Estia vs B&W CM9,CM1,CM2

Ναι πολύ καλή ιδέα! ;)
Από τα 30~25.000 Hz των Αρτεμις στα 56~22.000 Hz του CM9 Μεγάλη επιτυχία!
Και από τα 91dB ευαισθησίας των Αρτεμις στα 89dB των κινέζικων B&W. Ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία!
Και να περιμένεις να παίξουν με τον 3808 :flipout:

Για να μην μιλήσουμε και για την ποιότητα ήχου! Ναι άλλαξέ τα. Να βρεθείς από Δήμαρχος, κλητήρας! ;)

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

κατι ασχετο....

εκανα μια αλλαγη το σκ... αλλαξα την συνδεση cd player με τον denon 3808, απο αναλογικη ...σε optical...(για να δοκιμασω το μεσο - σκεφτομαι την αγορα καρτας ηχου για το pc με εξοδο optical για καλυτερη συνδεσιμοτητα, με την optical πλεον του ενισχυτη)
τι διαφορα ηταν αυτη???!!!

προς το πολυ καλυτερο φυσικα!

δεν εχω τιποτα σπουδαια καλωδια... oelbach για την αναλογικη συνδεση και clictronic για την optical....

cd player το advance 203....

ειναι τοσο καλυτερος αυτος ο τροπος συνδεσης η ειναι τα dac που εχουν τετοια διαφορα?

Να έχει ο ενισχυτής σου καλλίτερα dac απο το 203 λίγο χλομό.

Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα όμως άφησε το.