audio spectrum xanadou

agg70s

Senior Member
7 February 2010
361
Αθηνα
Kυριοι καλημερα εχω βρει τα ανωτερω ηχεια,τι γνωμη εχεται,με audiolab 8000 προ και τελικο ταιριαζουν? Τωρα εχω τα Castle Knite4.

φοβερα ηχεια αλλα δυσκολα στα συνοδα μηχανηματα . επι πλεον θελουν μεγαλη ενταση για να δειξουν τα δοντια τους . οσο ανοιγεις την ενταση , τοσο αυτα ξεδιπλωνονται .
οταν τα πηρα τι 96 , ειχα ενισχυτη τον ARCAM 290 . καλος αλλα λιγος για τα ηχεια . μετα πηρα τον CLASSE CAP 80 και τωρα εχω τον AUDIA FLIGHT TRHEE . και οι δυο δινουν μεγαλα ρευματα , o AUDIA εχει πυκνωτες τροφοδοσιας 72000 μf . επισης καθοριστικο ρολο επαιξαν και τα καλωδια ηχειων . δοκιμασα μεχρι και τα kimber 4 για να καταληξω τελικα στα atlas equator bi-wire με τα οποια πηρα πιο καθαρη εικονα και μπασο . ( με ολα τα αλλα το μπασο ηταν αδυναμο ). δες τα δικα σου ενισχυτικα τι δυναμη εχουν

Με 70Wrms λάμπα παίζουν απίστευτα!
Με δυνατό τρανσίστορ δεν είχα πάρει ποτέ τον ήχο που είχα ακούσει στο hi-fi show, τη χρονιά που πρωτοβγήκαν (κι εκεί με λάμπα έπαιζαν).

Περίεργο, έτσι;

Re: Απάντηση: audio spectrum xanadou

Ο παλιός καλός behringer EP1500 με το roll off που έχει ψηλά δένει φανταστικά με αυτό το ηχείο.

Τη χρειάζεται τη δύναμη, δυστυχώς!

Δεν θα συμφωνησω μαζι σου ταχα και τα δυο που λες,ναι μεν ειχε δυναμη ο μπερυς αλλα απο ηχο ηταν να μασας και να φτυνεις,τον εδιωξα σε ενα μηνα ασε το θορυβο του ανεμιστηρα του,
για το φιλο που τα εχει τα ηχεια να ξερει οτι θελουν δυνατο ενισχυτη ο audiolab δεν.....
αν επαιρνες τους monoblock το συζητουσαμε.
ειναι πολυ δυσκολα ηχεια,ποτε δεν ακουσα μπασο της προκοπης παντα υπολειτουργουσαν.

Kυριοι καλημερα εχω βρει τα ανωτερω ηχεια,τι γνωμη εχεται,με audiolab 8000 προ και τελικο ταιριαζουν? Τωρα εχω τα Castle Knite4.
Τα castle knite4 ειναι δαπεδου ή βασης; Ρωτω γιατι εγω εχω τα castle pemproke βασης. Εχουν πολυ καλο φινιρισμα μαλακο ηχο και γενικα ειναι αξιοπιστα για την κατηγορια τους,

Ειναι δαπεδου,και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απλα βρηκα τα xanadu 350 ευρω και το σκεφθηκα, αλλα επιβαιωσατε οσα ηξερα,επι πλεον ο εμπορος τα <<πουλησε>>.

φοβερα ηχεια αλλα δυσκολα στα συνοδα μηχανηματα..... αυτό τα λέει όλα...