ΑudioEvolution και ΦΠΑ

Status
Not open for further replies.

giavra

Senior Member
18 December 2008
447
Καβάλα
Παιδιά έχω αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες (17-4-2009) το πάθημα μου απο τον KAΡΧΑΡΙΑ αντιπροσωπο της audioEvolution.Μου φαγε το ΦΠΑ σε αγορα 2000Ε.Αρα ας μηλήσουμε ΟΛΟΙ ανοικτα για αυτο το θέμα.ΔΕΝ μπορουμε να το ανεχόμαστε αλλο.Μας ρουφουν το ΑΙΜΑ,είναι ΑΔΙΚΟ.Τους εμπόρους άμα τους ζητήσεις καλλύτερη τιμή ΠΑΝΤΑ κόπτωνται οτι δεν μπορουν γιατί δέν βγαίνουν,αλλα ειναι ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ να σου ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ το ΦΠΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ και αν είναι ΑΥΤΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Re: Καταγγελίες για Πρακτικές Αντιπροσωπειών και Εμπόρων

Επίσης και εγώ έχω στείλει τα στοιχεία που μου ζητήθηκαν.Καιρος είναι τα οργανα να αρχίσουνε.

Αγαπητέ giavra, για αρχή να σε ευχαριστήσω που μας εμπιστεύτηκες τα στοιχεία σου, ενώ και μέσω PM έκανες και πιο συγκεκριμένη την καταγγελία σου. Γενικότερα να σε ευχαριστήσω για την ανάδειξη του θέματος που τουλάχιστον υπενθυμίζει σε όλους μας ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές μας.

Κλειδώνω το θέμα για μια εβδομάδα ώστε να δώσουμε χρόνο στον αντιπρόσωπο να απαντήσει, εφόσον θέλει, και επίσημα εδώ. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να έρθουμε και εμείς σε επικοινωνία μαζί του.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη επικοινωνούμε και με PM.

Status
Not open for further replies.