Audiogon

VetNik

AVClub Addicted Member
1 February 2008
1,498
Οποίος θέλει να μάθει πέντε πράγματα για το χομπυ μας, να γραφτεί στο μεγάλο σχολείο, το audiogon...
Η μήπως καλύτερα όχι?
ακουω...

Σε πόσα φόρουμ θα είμαστε γραμμένοι και σε πόσα θα είμαστε ενεργοί... αυτό είναι το ερώτημα για μένα... εγώ δεν έχω γραφτεί εκεί απλά διαβάζω ότι με ενδιαφέρει... αλλά μην νομίζει κανείς ότι σε όλα τα θέματα υπάρχουν όλες οι απαντήσεις εκεί... πρέπει να ψάχνει κανείς και αλλού αρκετές φορές...

Και εγώ έχω ποστάρει κάμποσες φορές , αλλά δε νομίζω ότι όσοι ποστάρουνε εκεί είναι οι φωτεινοί παντογνώστες....
Έχει πολλή πληροφορία, αλλά και παραπληροφόρηση....

Σωστά. Τεράστιος Ογκος πληροφοριών ατακτως ερριμενων από άτομα αγνώστου ταυτοτητος.
Πως ξεχωριζουμε λοιπόν την γνώμη/αποψη ποιων πρέπει να λάβουμε υπόψιν;

Σωστά. Τεράστιος Ογκος πληροφοριών ατακτως ερριμενων από άτομα αγνώστου ταυτοτητος.
Πως ξεχωριζουμε λοιπόν την γνώμη/αποψη ποιων πρέπει να λάβουμε υπόψιν;

Παντού έτσι γίνεται Νικ.Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς για να σιγουρευτεί
για το αν οι γνώμες των μελών που αναγράφονται είναι σωστές ή όχι, είναι να έχει
ιδίαν άποψη μετά από διεξοδικές ακροάσεις.

Παντού έτσι γίνεται Νικ.Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς για να σιγουρευτεί
για το αν οι γνώμες των μελών που αναγράφονται είναι σωστές ή όχι, είναι να έχει
ιδίαν άποψη μετά από διεξοδικές ακροάσεις.

Οπως τα λες είναι...
Μετά από διεξοδικες ακροάσεις στο σύστημα σου που το ξέρεις καλά ως σύστημα χώρο έχεις δική σου άποψη.
Ομως τι συζητάμε τότε στα φόρουμ;
Το θέμα είναι να μάθουμε κάτι πριν την δοκιμή.
Να στηριχθουμε στο ότι το είπε ο Μπαμπης ο σουγιάς που ξέρει;
Υπάρχει τρόπος διύλισης της πληροφορίας;

Οπως τα λες είναι...
Μετά από διεξοδικες ακροάσεις στο σύστημα σου που το ξέρεις καλά ως σύστημα χώρο έχεις δική σου άποψη.
Ομως τι συζητάμε τότε στα φόρουμ;
Το θέμα είναι να μάθουμε κάτι πριν την δοκιμή.
Να στηριχθουμε στο ότι το είπε ο Μπαμπης ο σουγιάς που ξέρει;
Υπάρχει τρόπος διύλισης της πληροφορίας;

Στην ουσία πρόκειται για συλλογή απόψεων Νικ, που
στηρίζονται σε προσωπικές εντυπώσεις και πιστεύω.
Αν θέλει κανείς, τις κρατάει σαν γνώμες και συνεχίζει το ψάξιμο του, αλλά με την καμμιά
δεν είναι σωστό να τις πάρεις σαν τυφλοσούρτη για αγορά.

και εγω νομιζω πως το audioasylum ειναι πιο αξιοπιστο. τουλαχιστον εχει και καποιους αιρετικους ωστε να υπαρχει αντιλογος. Το γκον ειναι η χαρα των ντιλερ (ετσι νομιζω).

Αν θέλει κανείς, τις κρατάει σαν γνώμες και συνεχίζει το ψάξιμο του, αλλά με την καμμιά
δεν είναι σωστό να τις πάρεις σαν τυφλοσούρτη για αγορά.

+1000