Πιο πολυ πιστευω σε μια λυση κατευθειαν πανω στη μητρικη οπως αυτη της gigabyte παρα σε μια pci καρτα που καθεται πανω στο χαος.
Είναι και θέμα θωράκισης από το υπόλοιπο σύστημα του Η/Υ. Μπορεί μία pci να είναι καλά θωρακισμένη, μπορεί και όχι. Το ίδιο και μία onboard. (Αναφέρομαι στις κάρτες ΗΧΟΥ)Πιο πολυ πιστευω σε μια λυση κατευθειαν πανω στη μητρικη οπως αυτη της gigabyte παρα σε μια pci καρτα που καθεται πανω στο χαος.
Πάντως (καλώς ή κακώς) το firewire δεν υπάρχει σε πολλές σύγχρονες μητρικές ενώ πολλά επαγγελματικά εργαλεία (π.χ ψηφιακές κονσόλες) το χρησιμοποιούσαν.Η συγκεκριμένη αναπληρώνει απλώς την firewire που δεν έχει η συγκεκριμένη μητρική.
Για αυτή λες ή γενικά για τις κάρτες ήχου;
Γενικα μιλουσα. Σε σχεση και με αντιστοιχη audiophile pci που βγαζει usb
Δεν αρκεί. Χρειάζονται τα τσιπάκια της Texas Instruments, να αναφέρονται. Δες εδώ. Τα έχουμε ξανασυζητήσει. Για Desktops υπάρχουν λύσεις ακόμα (ευτυχώς). Αλλά με τους φορητούς τι γίνεται;Αυτό είναι το τελευταίο...Κλικ.
Μας έχει γκαστρώσει λίγο στο θέμα αναμονής βέβαια... Και έχει και σχετικό μειονέκτημα την ύπαρξη περιορισμένων σχετικά συνδέσεων sata3 (μόνο 2) αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου αυτό.
Το τέλος μην το λες. Ακόμα στην Ευρωπαική αγορά δεν πρέπει να έχει έρθει. Σε αναμονή είμαστε. Έχω στείλει mail και στον αντιπρόσωπο σχετικά με την πιθανή ημ/νια διάθεσης και απάντηση δεν πήρα.
Από Αμερική με δασμούς, αναμονές, μεταφορικά κ.ο.κ. δε νομίζω να αξίζει να μπει στον κόπο να παραγγείλει κανείς.
Μου αρέσει αυτό το "Intel" στον τίτλο της!Η πρώτη τιμή που βρήκα πάντως για την συγκεκριμένη,είναι $87.99,εδώ.
Καθόλου,μα καθόλου άσχημα.
Και τα review της είναι εξαιρετικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.