Audiophile????ή Μηχανάκιας????

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η εμμονή σας να βάζετε ταμπέλες παντού....Έλεος πια......Δεν είναι όλα άσπρα μαύρα.Για την ακρίβεια δεν είναι σχεδόν τίποτα στη ζωή άσπρο μάυρο...

Συμφωνω... Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Οχι οτι δεν υπάρχουν μονο μηχανακιδες....

Και ποιό το κακό να είσαι μηχανάκιας ? (:music-smiley-004: αυθεντικός - σκέτος με την βούλα ).

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η εμμονή σας να βάζετε ταμπέλες παντού....Έλεος πια......Δεν είναι όλα άσπρα μαύρα.Για την ακρίβεια δεν είναι σχεδόν τίποτα στη ζωή άσπρο μάυρο...
Γκριζα τα πραγματα...:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Audiophile????ή Μηχανάκιας????

Προδωθηκες.:AFADF0:

Εχω γυρω στα 700 cd και ακουω το 95% αν καιρους.

το ιδιο πραγμα λεμε!οτι μπορεις να εχεις πολλους δισκους,αλλα δε μπορεις να τους ακους ολους μαζι!ακους λιγους λιγους,σε στυλ ανακυκλωσης(αδοκιμος ορος,αλλα νομιζω οτι καταλαβαινετε).

+1 στις ταμπέλες και τους διαχωρισμούς.

Μπορώ να ακούσω, ξεχωρίσω, καταλάβω, και να συζητήσω την διαφορά τεχνικής των Paco De Lucia, John Mclaughlin η του Al Di Meola, ακόμα και εάν- που δεν- μπορώ να δώσω 300.000 για τα KEF MUON με όλη την σειρά της Mark Levinson από πίσω τους.
Όχι ότι θα μου κακόπεφταν αλλά θα ακούω μουσική ακόμα και από τρανζίστορ στην χειρότερη.

Re: Απάντηση: Audiophile????ή Μηχανάκιας????

:bigcry: Τι να κάνω μάνα μου που έχω ελεύθερο χρόνο μόνο το Σαββατοκύριακο; :p

Α... Αν μιλάς για ένα μήνα αλλάζει το θέμα. 10 cd αγοράζω κατά μέσο όρο το μήνα. Εννοείται ότι ακούω πολύ περισσότερα. Πάντος μέσα σε μία εβδομάδα τα 10 - 15 είναι πιστεύω ο μέσος όρος... (Δεν έχω χρόνο μάτια μου) :flipout:
Και καλός Μ-Ο. Ηγουν τουτέστι ~15-20 ώρες. Νοτ μπάντ, τουλάχιστο βα´ζεις το καβουρδιστήρι να πάιζει.
Εγώ απ'την άλλη που έχω το γραμμόφωνο άρρωστο τώρα, βλέπω τους δίσκους και λυσάω. Όταν ήταν καλά το πικάπ τοπαιζα ψύχραιμος κι'έμεινα ταπί (του στυλ, "έχει ο Θεός, θακούσουμε μουσική άυριο.." κλπ) -- .
Αρα τώρα παίζει το ράδιο. Παίζει + το σιντόφωνο -- αλλά τα έχω ψιλοβαρεθεί τα δισκάκια (έχω καμμία 1,5κ όλα όλα + έχω και κανά χρονο ναγοράσω νέο υλικό):bigcry:

Όχι ότι θα μου κακόπεφταν αλλά θα ακούω μουσική ακόμα και από τρανζίστορ στην χειρότερη.

Μα δεν κρίνονται αυτοί που τους αρέσει να ακούν μουσική και αγοράζουν ή όχι ακριβά μηχανήματα...
Μιλάμε για αυτούς που πρακτικά δεν τους αρέσει να ακούν μουσική αλλά τα μηχανήματά τους. Οπότε τι 5 δισκάκια τι 5.000 το ίδιο είναι για αυτούς. :)

Μα δεν κρίνονται αυτοί που τους αρέσει να ακούν μουσική και αγοράζουν ή όχι ακριβά μηχανήματα...
Μιλάμε για αυτούς που πρακτικά δεν τους αρέσει να ακούν μουσική αλλά τα μηχανήματά τους. Οπότε τι 5 δισκάκια τι 5.000 το ίδιο είναι για αυτούς. :)

Συμφωνώ, μα αναφερόμουν για τις ταμπέλες

και ΝΑΙ!!,, είμαι μηχανάκιας , εχω αλλάξει 786 ενισχυτές 344 cd players και 89 ζευγάρια ηχεία και δεν έχω κρατήσει ούτε 200 σιντάκια η τα χαρίζω η τα χάνω η τα πετώ , (TA δέ βινύλια μου προκαλούν μια ανακατωσούρα στο στομάχι έτσι μεγάλα και φαρδιά που είναι :hippy: )

Εγώ τον βασικό κορμό του στερεοφωνικού μου τον έχω 15 χρόνια. Μόλις τώρα έχω αρχίσει να μπαίνω στο λούκι της αναβάθμισης. Τα λεφτά καλύτερα να τα ξοδεύω σε δίσκους!

Όσο για τη γυναίκα μου, μου άφησε μια γωνία στο σαλόνι να την κάνω ότι θέλω. Με τα ηχεία κανονικά σε ισόπλευρο τρίγωνο, μοκέτα και χωρίς εμπόδια και τραπεζάκια ανάμεσα! Το μόνο που θέλει είναι όταν περιμένουμε επισκέπτες να την έχω συγυρισμένη. Αν και ακούει καλά, και τώρα ψάχνω να βρώ την αιτία της "ασυνέχειας στην περιοχή των 300Hz".