Audiostatic ES100

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,530
Θεσσαλονίκη
Ηλεκτρστατικά ηχεία, με αλλαγμένα καλώδια ρεύματος και κάποια υλικά από τα ηλεκτρονικά τους.

Οι μεμβράνες έχουν αλλαχτεί επίσης, περίπου δυο χρόνια πριν.

700 ευρώ.

Είναι οι πιο πιθανοί αντικαταστάτες (κλίνω λίγο προς PMC), αλλά υπάρχει περίπτωση να κοιτάξω τίποτα σε ProAc, Spendor... δε βιάζομαι όμως, μπορεί και να πάει προς φθινόπωρο.

Το κακό είναι ότι δεν παίζει να κουβαλάω τον GamuT για ακροάσεις, όσο για δοκιμές στο σπίτι, εδώ γελάμε...

Απάντηση: Re: Audiostatic ES100

Είναι οι πιο πιθανοί αντικαταστάτες (κλίνω λίγο προς PMC), αλλά υπάρχει περίπτωση να κοιτάξω τίποτα σε ProAc, Spendor... δε βιάζομαι όμως, μπορεί και να πάει προς φθινόπωρο.

Το κακό είναι ότι δεν παίζει να κουβαλάω τον GamuT για ακροάσεις, όσο για δοκιμές στο σπίτι, εδώ γελάμε...

χεχεχε, σ' έπιασα αμέσως μπαγάσα. Άντε με το καλό φιλαράκ! :Banane0:

Να με συγχωρεσεις jim.. μονο μια παρενθεση, πιστευω επι της ουσιας.

Οταν τα ακουσα τα συγκεκριμενα ηχεια στο σπιτι του Στεριου (τοτε κοιτουσε για phono και ενισχυτη) μου φανηκε ο ηχος καταπληκτικος και δεν μπορουσα να καταλαβω τι ακομη εψαχνε ο Στεριος για να βελτιωσει.

Αφου θελει να τα δωσει, η ευχη μου ειναι να πουληθουν συντομα, ομως εχω την εντυπωση οτι τα συγκεκριμενα ηχεια θα πρεπει να τα κρατησει. Ο ηχος τους ειναι μοναδικος και παρα πολυ δυσκολα θα ερθει η οποιαδηποτε αναβαθμιση.

Εύχομαι να πάνε σε καλά χέρια!

@Guybrush : ότι και να πάρεις, θα υπάρχουν στιγμές που θα σου λείπουν τα Audiostatic....

Ό,τι και να πάρω, πάντα θα μου λείπει το προηγούμενο.

Αλλά όπως και να 'χει, ορίζουμε τις προτεραιότητές μας...