audiotrak dac

Αυτό φίλε Christos. Παίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (!!!) για audio χρήση. Και τιμή 99 .
Ούτε Windows, ούτε foobar2000, ούτε ASIO drivers, ούτε θορύβους / κολλήματα / διακοπές / καθυστερήσεις κατά το ξεκίνημα, ούτε τίποτα!

Το τρομερό στην όλη υπόθεση είναι ότι σε θέματα δυναμικών, τρισδιάστατης εικόνας και κυρίως ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ (δηλ. η ικανότητα της αναπαραγωγής να σαγηνεύει χωρίς να υπάρχει διάθεση για κριτική), το μικρό αυτό θαύμα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

Επίσης, το ωραίο είναι ότι αξιοποιείτε το υπάρχων DAC σας που μέχρι πρότινος σκεφτόσασταν να το "σουτάρετε".

Το δικό μου setup έχει ως εξής: σκληρός δίσκος (3.5" ΜΟΝΟ) > USB > WD TV > οπτική ίνα > DAC. Και μία μικρή παρέμβαση: κατασκευή εξωτ. τροφοδοτικού για το WDTV με υλικά ανώτερης ποιότητας.

Τέλος, το πολύ βασικό είναι η χρήση αποκλειστικά σκληρών δίσκων με δικό τους τροφοδοτικό ώστε να μην καταπονείτε τα κυκλώματα του WDTV κατά τη λειτουργία του. Θα επανέλθω με πληρη αναφορά στις ευκολίες του WDTV που είναι ΑΚΡΩΣ εντυπωσιακές !!!

από την αναλογική του το wd τι λέει? ή δεν έχει?

Σε πληροφορώ ότι παίζει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και από εκεί! Απλά για μέγιστη απόλαυση θα πρέπει να ξεχάσεις παθητικούς προενισχυτές.:a0210:

Επίσης, έχω την εντύπωση (80%) ότι από τις αναλογικές του εξόδους μπορεί να βγάλει 24/96. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Αυτό φίλε Christos. Παίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (!!!) για audio χρήση. Και τιμή 99 .

Τέλος, το πολύ βασικό είναι η χρήση αποκλειστικά σκληρών δίσκων με δικό τους τροφοδοτικό ώστε να μην καταπονείτε τα κυκλώματα του WDTV κατά τη λειτουργία του. Θα επανέλθω με πληρη αναφορά στις ευκολίες του WDTV που είναι ΑΚΡΩΣ εντυπωσιακές !!!

Δεν αμφιβαλω (αν και με βαζεις σε εξοδα) .Το ποστ για τις 10 φορες ακροαση ειναι ενα αστειο (η εστω προσπαθεια )για τον supersonic .

Για συνεχισε για το WDTV

Επίσης εξαιρετική περίπτωση είναι ο "Δυτικός Ψηφιακός" (Western Digital TV) ο οποίος παίζει flac κατευθείαν από σκληρό δίσκο μέσω USB. Με ένα καλό συμβατικό DAC (το δικό μου είναι 24/48 - τροποποιημένο Creek OBH-14) και σύνδεση οπτική ίνας, η μουσικότητα ακόμα και με συμβατικό υλικό χτυπάει ΚΟΚΚΙΝΟ !! Προτιμήστε τέτοιες λύσεις έναντι PC φορτωμένο με Windows.:grinning-smiley-043

Oπως τα λές 24/48 παίζει το Western Digital TV δεν παίζει 24/96 γιατί έχει bug το firmware του.
Οταν το φτιάξουν το ξανασυζητάμε...
Αλλά και πάλι θα περιμένω κάτι που να βγάζει και ομοαξονική ψηφιακή έξοδο δεν θέλω να μπλέξω με οπτικές.
Το Audiotrak Cube τα κάνει όλα αυτά από τώρα :grinning-smiley-043

usb input δεν έχει το wd?

.. για να κάνει hosting σκληρούς ή μνήμες USB που έχουν αρχεία media.

Πάντως το ίδανικό θα ήταν να είχε ΚΑΙ USB έξοδο (!), σαν το PC, για να συνδέουμε απευθείας USB DAC !! Μάλλον κάτι τέτοιο εννοούσες. Φυσικά κάτι τέτοιο - αν υπήρχε - θα ήταν το ιδανικό ...:BDGBGDB55:

Oπως τα λές 24/48 παίζει το Western Digital TV δεν παίζει 24/96 γιατί έχει bug το firmware του.
Οταν το φτιάξουν το ξανασυζητάμε...
Αλλά και πάλι θα περιμένω κάτι που να βγάζει και ομοαξονική ψηφιακή έξοδο δεν θέλω να μπλέξω με οπτικές.
Το Audiotrak Cube τα κάνει όλα αυτά από τώρα :grinning-smiley-043

Που σε χαλάει η οπτική? Αντέχει σήματα υψηλής ανάλυσης (6 Mbit/s).

Πάντως και εγώ θα προτιμούσα coax SPDIF. Θα γλύτωνα και το κόστος του μετατροπέα...

.. για να κάνει hosting σκληρούς ή μνήμες USB που έχουν αρχεία media.

Πάντως το ίδανικό θα ήταν να είχε ΚΑΙ USB έξοδο (!), σαν το PC, για να συνδέουμε απευθείας USB DAC !! Μάλλον κάτι τέτοιο εννοούσες. Φυσικά κάτι τέτοιο - αν υπήρχε - θα ήταν το ιδανικό ...:BDGBGDB55:

ναι, αυτό εννοούσα....:grandpa:

Που σε χαλάει η οπτική? Αντέχει σήματα υψηλής ανάλυσης (6 Mbit/s).

Πάντως και εγώ θα προτιμούσα coax SPDIF. Θα γλύτωνα και το κόστος του μετατροπέα...

Γιατί μπορεί να βγάλει θορύβους είδικά αν είναι φτηνιάρικη η οπτική και δεν είναι μια καλή κρυσταλλική.
Δες εδώ τι έπαθε αυτός.Ευτυχώς είχε την επιλογή της ομοαξονικής στο HDmediabox.

" I'm using S/PDIF via an optical lead to an offboard DAC, which cuts out every few seconds - I can hear the relay in the DAC clicking - leading to those pops and clicks.

Has anyone else experienced this phenomena using 24/96 files, and does anyone know of a cure?
Problem solved: it was the optical connection, moved to coaxial and am enjoying some very good music indeed
biggrin.gif
"

To μόνο πραγματικό πλεονέκτημα του WD είναι η τιμή του από εκεί και πέρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Μην κάνουμε "θεά τον μουσακά" :flipout:

Απο που πηρατε το audiotrack cube βρε παιδια ? (Εκτος ebay ..)

Είναι ειδική audiophile έκδοση και κυκλοφορεί μόνο στη Κορέα !
Ούτε Ευρώπη ούτε Αμερική...
Διαφορετικά θα το έβρισκες kai εδώ στο Νάκα.
Αν δούν μεγάλη ζήτηση μπορεί να το κυκλοφορήσουν κανονικά σε όλο τον κόσμο.
Προς το παρόν τσεκάρουν το ενδιαφέρoν μέσω Ebay.

Γιατί μπορεί να βγάλει θορύβους είδικά αν είναι φτηνιάρικη η οπτική και δεν είναι μια καλή κρυσταλλική.
Δες εδώ τι έπαθε αυτός.Ευτυχώς είχε την επιλογή της ομοαξονικής στο HDmediabox.

" I'm using S/PDIF via an optical lead to an offboard DAC, which cuts out every few seconds - I can hear the relay in the DAC clicking - leading to those pops and clicks.

Has anyone else experienced this phenomena using 24/96 files, and does anyone know of a cure?
Problem solved: it was the optical connection, moved to coaxial and am enjoying some very good music indeed
biggrin.gif
"

To μόνο πραγματικό πλεονέκτημα του WD είναι η τιμή του από εκεί και πέρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Μην κάνουμε "θεά τον μουσακά" :flipout:

Και που ανέφερα εγώ ότι αντιμετωπίζω προβλήματα θορύβου με την οπτική?? Και ότι αντιμετωπίζω προβλήματα ακουστικής απόδοσης?? Το αντίθετο θα έλεγα.

Και κάτι τελευταίο: μακάρι όλες αυτές οι επιλογές να παίζουν έτσι ή και καλύτερα από το wdtv. Σ' αυτά τα λεφτά (99), ειλικρινά δε με ενδιαφέρει γιατί το αποτέλεσμα με ικανοποιεί πλήρως χωρίς να ξοδευτώ ιδιαίτερα.