AutoCAD : η επιστροφή ! [ Έφτασε ]

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Μετά από πάρα πολλά χρόνια, περί των 18 περίπου, το AutoCAD φαίνεται ότι επιστρέφει, σύμφωνα πάντα με φωτογραφίες που βρέθηκαν σε ιταλικό φόρουμ.

autocad.001.png

autocad.002.png

autocad.003.png

autocad.004.png

Πηγή : http://www.appleinsider.com/articles/10/05/22/audocad_appears_headed_back_to_the_mac.html

Re: AutoCAD : η επιστροφή !

Γίνομαι γκρινιάρης (κλασσικά), αλλά αυτό το "mac edition", σε συνδυασμό με το αρκετά διαφορετικό interface με προβληματίζει λίγο... Αν είναι ένα πρόγραμμα που δουλεύουμε με συγκεκριμένο τρόπο επί χρόνια (εγώ) επί δεκαετίες σχεδόν (άλλοι) να πρέπει να το μάθουμε απ'την αρχή καλά κρασ(ι)ά...

Ίδωμεν!!!!

(Λέτε να το ξαναγυρίσω σε Mac στα γεράματα?)

Re: AutoCAD : η επιστροφή !

Γίνομαι γκρινιάρης (κλασσικά), αλλά αυτό το "mac edition", σε συνδυασμό με το αρκετά διαφορετικό interface με προβληματίζει λίγο... Αν είναι ένα πρόγραμμα που δουλεύουμε με συγκεκριμένο τρόπο επί χρόνια (εγώ) επί δεκαετίες σχεδόν (άλλοι) να πρέπει να το μάθουμε απ'την αρχή καλά κρασ(ι)ά...

Ίδωμεν!!!!

(Λέτε να το ξαναγυρίσω σε Mac στα γεράματα?)

+1000!!!:SFGSFGSF:

Δουλεύω το autocad από τα τέλη της δεκαετίας του 80 (έκδοση 2.62!!! γραμμή εντολών κλπ κλπ.)
Το ξέρω απ' έξω και ανακατωτά και δεν είμαι διατεθειμένος να μάθω κάτι άλλο (αφού το autocad είναι κορυφαίο έτσι κι'αλλιώς). Η λύση? έβαλα στο mac και τα win (για να δουλεύω μόνο το autocad) και απολαμβάνω το snow leopard σε όλα τ' άλλα!

Απάντηση: AutoCAD : η επιστροφή !

Δεν νομίζω ότι επειδή θα τρέχει σε περιβάλλον mac, σημαίνει ότι θα αλλάξουν όλα τα μενού και θα τα φέρουν "τούμπα"...αυτό θα απογοήτευε τους περισσότερους χρήστες, εσάς δλδ.

Όταν κάνει την εμφάνισή του στην αγορά θα ξέρουμε βέβαια καλύτερα.

Απάντηση: AutoCAD : η επιστροφή !

Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν, το autocad έφτασε στις 15-10-2010. :grinning-smiley-043

Είναι διαθέσιμο για 30 ημέρες δοκιμαστικά & φυσικά είναι έτοιμο κ για αγορά.

Η επίσημη ανακοίνωση είναι εδώ : http://news.autodesk.com/news/autodesk/20101015005111/en

140521-autocad_for_mac_screenshot.jpg