Autopatcher is history!

Δεβελέκος Στράτος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
1,621
Με μεγάλη μου απογοήτευση διάβασα στο σχετικό site ότι το autopatcher δεν θα είναι πια διαθέσιμο γιατί δέχθηκε mail απο την microsoft που αναφέρει ότι είναι παράνομη η διαδικασία που ακολουθεί και θα κινηθεί νομικά εναντίων του δημιουργού του σχετικού προγράμματος.... Αυτη η απόφαση δεν αλλάζει για την Microsoft και έτσι δεν θα έχουμε πια στην διαθεση ένα πρόγραμμα που τουλάχιστον σε εμένα είχε λύσει τα χέρια σε υπολογιστές που δεν έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ….
 
Και εμένα το ίδιο Στράτο...Αν δεν έχεις dsl είσαι καταδικασμένος να μην έχεις τα update με εύκολο τρόπο πια (σκεφτείτε μόνο να κάνεις εγκατάσταση απο αυθεντικό cd winxp sp2 τον όγκο των updates...)
 
πάντα στην υπηρεσία του χρήστη....
θες updates; βάλε DSL...
δεν έχεις DSL; πάνε πιέ 2 φραπέ και έλα...
 
2+ φραπέ τα ήθελες και με dsl

Ανευ, απλως ειναι πιο γρήγορο να πεταχθείς μεχρι την ms στο Αμέρικα και να σου δώκουν ενα updated δισκάκι.
 
Αυτό δεν το έχω ψάξει γιατί έχω περάσει με slipstreaming όλα τα updates στο δισκάκι εγκατάστασης. Πρέπει πάντως με μικρό κόστος να σου στέλνουν cd με τα updates αν είσαι registered user.
 
Αυτό δεν το έχω ψάξει γιατί έχω περάσει με slipstreaming όλα τα updates στο δισκάκι εγκατάστασης.
Πως γίνεται αυτό ???? :BDGBGDB55:

Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες please??? :grandpa: